piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszystkim Polkom i Polakom miłego świętowania Wielkiej Nocy.

Spokojnych świąt. A co w ten czas robią członkowie toruńskiej sekty nienawiści mieszkańcy PiSlandii? Mowia do siebie grzcznosciowo \"ty bydlaku\", \"burku łancuchowy\", \"ty komunistów i złodzieju\". I w ryj i w mordę jak Jojo Bredziński. Zamiast jajkiem plują sobie w ryje. Jakie to PiSdowskie.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszystkim Polkom i Polakom miłego świętowania Wielkiej Nocy.

Czopek nie byłby czopkiem gdyby nie zapluł jadem klawiatury. Odpowiem ci z grzeczności, od takiej łajzy jak ty nikt nie chce słuchać życzeń.

Co ty piszesz czopie PiSdowski, nadludzie, lepszy sorcie? Sam do siebie piszesz? Ty, a jak wy czopki PiSdowskie z toruńskiej sekty nienawiści wchodzicie w odbyt waszemu łupieżowemu I sekretarzowi KC PZPR-pis, to ściągacie gumaki?

Ja to już wielokrotnie pisałem, w dnpie mam wasze PoPisy, mam tylko nadzieję że szybko wylądujecie na śmietniku historii, zaczynając od najbliższych wyborów.

...skoro masz w zaszczytnym miejscu POPiS to dlaczego stale i wciąż bronisz PiSlamskiej mafii jak niePOdległości..?, tak samo kiedyś deklarowałeś się jako niewierzący tymczasem wierzgasz się niczym zaciekły katol De.wocyjny...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Towarzyszko nie dotyczy, to nie ty masz PZPR-pis, tylko ty włazisz towarzyszom z PZPR-pis w odbyt. Ściągasz chociaż przed tym swoje humaki? Czy zabezpieczasz się? B
Już jesteś chora na PiSdzicę, a jak ci się jeszcze jaka inna kwaczyca, czy maciorowicza, nie daj panie piotrowicza menda przyczepi?

@space waves, To już jest bardzo mocne oskarżenie. Rozumiem, że chodzi o skojarzenia z propagandą, ale to naprawdę poważne stwierdzenie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org