Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkim Polkom i Polakom miłego świętowania Wielkiej Nocy. |
Spokojnych świąt. A co w ten czas robią członkowie toruńskiej sekty nienawiści mieszkańcy PiSlandii? Mowia do siebie grzcznosciowo \"ty bydlaku\", \"burku łancuchowy\", \"ty komunistów i złodzieju\". I w ryj i w mordę jak Jojo Bredziński. Zamiast jajkiem plują sobie w ryje. Jakie to PiSdowskie. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkim Polkom i Polakom miłego świętowania Wielkiej Nocy. |
Czopek nie byłby czopkiem gdyby nie zapluł jadem klawiatury. Odpowiem ci z grzeczności, od takiej łajzy jak ty nikt nie chce słuchać życzeń.
|
|
Co ty piszesz czopie PiSdowski, nadludzie, lepszy sorcie? Sam do siebie piszesz? Ty, a jak wy czopki PiSdowskie z toruńskiej sekty nienawiści wchodzicie w odbyt waszemu łupieżowemu I sekretarzowi KC PZPR-pis, to ściągacie gumaki? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ja to już wielokrotnie pisałem, w dnpie mam wasze PoPisy, mam tylko nadzieję że szybko wylądujecie na śmietniku historii, zaczynając od najbliższych wyborów.
|
|
...skoro masz w zaszczytnym miejscu POPiS to dlaczego stale i wciąż bronisz PiSlamskiej mafii jak niePOdległości..?, tak samo kiedyś deklarowałeś się jako niewierzący tymczasem wierzgasz się niczym zaciekły katol De.wocyjny... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Towarzyszko nie dotyczy, to nie ty masz PZPR-pis, tylko ty włazisz towarzyszom z PZPR-pis w odbyt. Ściągasz chociaż przed tym swoje humaki? Czy zabezpieczasz się? B Już jesteś chora na PiSdzicę, a jak ci się jeszcze jaka inna kwaczyca, czy maciorowicza, nie daj panie piotrowicza menda przyczepi? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
@space waves, To już jest bardzo mocne oskarżenie. Rozumiem, że chodzi o skojarzenia z propagandą, ale to naprawdę poważne stwierdzenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |