Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkim Polkom i Polakom miłego świętowania Wielkiej Nocy. |
Spokojnych świąt. A co w ten czas robią członkowie toruńskiej sekty nienawiści mieszkańcy PiSlandii? Mowia do siebie grzcznosciowo \"ty bydlaku\", \"burku łancuchowy\", \"ty komunistów i złodzieju\". I w ryj i w mordę jak Jojo Bredziński. Zamiast jajkiem plują sobie w ryje. Jakie to PiSdowskie. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkim Polkom i Polakom miłego świętowania Wielkiej Nocy. |
Czopek nie byłby czopkiem gdyby nie zapluł jadem klawiatury. Odpowiem ci z grzeczności, od takiej łajzy jak ty nikt nie chce słuchać życzeń.
|
|
Co ty piszesz czopie PiSdowski, nadludzie, lepszy sorcie? Sam do siebie piszesz? Ty, a jak wy czopki PiSdowskie z toruńskiej sekty nienawiści wchodzicie w odbyt waszemu łupieżowemu I sekretarzowi KC PZPR-pis, to ściągacie gumaki? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ja to już wielokrotnie pisałem, w dnpie mam wasze PoPisy, mam tylko nadzieję że szybko wylądujecie na śmietniku historii, zaczynając od najbliższych wyborów.
|
|
...skoro masz w zaszczytnym miejscu POPiS to dlaczego stale i wciąż bronisz PiSlamskiej mafii jak niePOdległości..?, tak samo kiedyś deklarowałeś się jako niewierzący tymczasem wierzgasz się niczym zaciekły katol De.wocyjny... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Towarzyszko nie dotyczy, to nie ty masz PZPR-pis, tylko ty włazisz towarzyszom z PZPR-pis w odbyt. Ściągasz chociaż przed tym swoje humaki? Czy zabezpieczasz się? B Już jesteś chora na PiSdzicę, a jak ci się jeszcze jaka inna kwaczyca, czy maciorowicza, nie daj panie piotrowicza menda przyczepi? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
@space waves, To już jest bardzo mocne oskarżenie. Rozumiem, że chodzi o skojarzenia z propagandą, ale to naprawdę poważne stwierdzenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |