Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcja "Znicz ". |
Wczoraj zaobserwowałem przez czas około 2 godzin, jak respektują kierowcy, (najwięcej z rejestracją łomżyńską) znaki zakazu na ulicy Kopernika. Jak co roku na ulicy Kopernika jest zmiana organizacji ruchu, ulica ta staje się ulicą jednokierunkową z kierunkiem jazdy od Zawadzkiej w kierunku Al. Legionów. Znaki postawiono pod koniec ubiegłego tygodnia, ale ruch odbywał się jak na ulicy dwukierunkowej, z przewagą natężenia ruchu z kierunku Al. Legionów i robi się tłok, a policji nie uświadczysz. Znak jest widoczny jeszcze przed skrzyżowaniem Legionów z Sikorskiego. Gdzie kierowcy mają oczy? W swoim mieście jeździ się na pamięć nie zwracając uwagi na znaki. Tutaj jednak rokrocznie na Święta Zmarłych jest zmiana organizacji ruchu. Wystarczy trochę pomyśleć i zapamiętać. Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcja "Znicz ". |
Ja jeżdżę po Łomży już "na pamięć", więc przyznaję się - wjechałem tam wczoraj, pod prąd... Anthony
|
|
Dzis jak tamtędy przechodziałem po Policja łapała kierówków którzy nie widzieli znaku... ------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem. Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu. 1:0 dla Mnie
|
|
Ja tez jeżdze na pamieć po Łomży i z tego co pamietałem to stawiali znak dzien wcześniej(ale pewnie sie myle)Lecz w tym roku jechałem se spokojnie i zobaczyłem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |