Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
firma nie chce wyplacic odszkodowania-odwolanie |
Witam. Czy ktos z Was mial podobny problem? Ubezpieczycuel stwierdzil ze mimo dugiego leczenia w skutek NW nie nalezy mi sie zadne zadoscuczynienie. Co robic w takim wypadku? Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: firma nie chce wyplacic odszkodowania-odwolanie |
Sprawa w sądzie.
|
|
Nie sprawa w sądzie tylko poszukaj firm specjalizujących się w odszkodowaniach. Ja korzystałem z Meritum z Bielska Białej są sporo tańsi od Votum. Poczytaj w necie i tam uderzaj. Sąd to mega ostateczność. Sam nic nie ugrasz :)
|
|
norma. tylko sąd. lekko Ci nie oddadzą. Podobno 1 na 10 decyduje się na sąd i wygrywa, a oni i tak są do przodu na tych 9 co się zesrało :D
|
|
Sam dasz rade. te firmy tylko wykorzystują twoją sytuację. np podają swoje nr konta do odszkodowania, na które wpływa odszkodowanie. Potem się powołają na kruczek w umowie, że podpisałeś umowę.
|
|
Somebody napisz o co kaman na patrykzysk200@wp.pl Miałem tez podobny problem i po interwencji jednego pana z lomzy odszkodowanie zostalo mi przyznane. Jak cos to pisz a napewno postaram sie tobie pomoc. Pozdrawiam
|
|
napisz jeszcze za ile? hehe zaraz się posypią oferty
|
|
Ja jestem zadowolony z uzyskanego odszkodowania a nie bylo to pare stowek.!,
|
|
Jestem w takiej samej sytuacji jak kolega. Chciałem polubownie zalatwic to, niestety firma nie chciala. Sprawa skierowana do sądu, 2 rozprawy były, mam nadzieje, ze jeszcze jedna i bedzie po wszystkim.
|
|
I jak Ci idzie? Myslisz ze nd wygrana? Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
Tak:-)
|
|
Mozesz poszukać firm specjalizujących się tylko i wyłącznie takimi sprawami ewentualnie adwokat, ktory by się zajął Twoją sprawą.
|
|
Masakra ...
|
|
Hej nie pamiętam nazwiska ale w ostrołęce na ul Gorbatowa są pawilony handlowe w pobliżu apteki chyba są schody na górę pod jednymi schodami jest radca prawny takie małe budki w jednej jest też jest optyk odszkodowania to jego specjalizacja nie powiem jaką kwotę mi wygrał ale 5 zer miał facet zajechal mi drogę i zmusił do wjazdu do lasu to było z 8 lat temu ale gabinecik jest dalej procent od wygranej sprawy a tak zero kosztów
|
|
W takich sprawach to do votum warto się zwrócić - mają doświadczenie no i sporo wygranych spraw. Przez formularz na stronie się skontaktujesz.
|
|
Istnieje taka instytucja jak rzecznik ubezpieczonych. Zadzwoń wyślij papiery i resztę robią za Ciebie. Za darmo :)
|
|
Sam musisz ocenić czy wolisz procesować się sam i poświęcać na to czas oraz pieniądze na prawników czy zlecić to zewnętrznej firmie. Często walka w pojedynkę jest kosztowniejsza i nie zawsze skuteczna. Popytaj takie firmy ile chcą prowizji i sam przekalkuluj. Ja kiedyś korzystałem z usług firmy MK-Finanse gdy miałem problemy z odszkodowaniem za uszczerbek na zdrowiu. Tu masz więcej szczegółów - http://www.mk-finanse.pl/oferta/odszkodowania/odszkodowania-za-bledy-medyczne/.
|
|
A do EuCO dzwoniłeś? Jeśli nie, to zrób to czym prędzej. Zajmują się odzyskiwaniem odszkodowań. Pobierają wynagrodzenie z dołu.
|
|
Teraz są takie firmy które pomagają w odzyskaniu należności. Może warto się z taką skontaktować.
|
|
Chyba właśnie jedną z największych jest to wspomniane EuCO. Mają też własną kancelarię prawną.
|
|
Z tego co widzę, to opinie o EuCO. Widać, że nie tylko mi pomogli, ale również inni mają o nich bardzo dobre zdanie.
|
|
justa -kolejna menda reklamowa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |