czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
firma nie chce wyplacic odszkodowania-odwolanie

Witam.
Czy ktos z Was mial podobny problem? Ubezpieczycuel stwierdzil ze mimo dugiego leczenia w skutek NW nie nalezy mi sie zadne zadoscuczynienie. Co robic w takim wypadku?

Don't judge me!
I was born to be awesome!
NOT PERFECT! :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: firma nie chce wyplacic odszkodowania-odwolanie

Sprawa w sądzie.

Nie sprawa w sądzie tylko poszukaj firm specjalizujących się w odszkodowaniach. Ja korzystałem z Meritum z Bielska Białej są sporo tańsi od Votum. Poczytaj w necie i tam uderzaj. Sąd to mega ostateczność. Sam nic nie ugrasz :)

norma. tylko sąd. lekko Ci nie oddadzą. Podobno 1 na 10 decyduje się na sąd i wygrywa, a oni i tak są do przodu na tych 9 co się zesrało :D

Sam dasz rade. te firmy tylko wykorzystują twoją sytuację. np podają swoje nr konta do odszkodowania, na które wpływa odszkodowanie. Potem się powołają na kruczek w umowie, że podpisałeś umowę.

Somebody napisz o co kaman na patrykzysk200@wp.pl Miałem tez podobny problem i po interwencji jednego pana z lomzy odszkodowanie zostalo mi przyznane. Jak cos to pisz a napewno postaram sie tobie pomoc. Pozdrawiam

napisz jeszcze za ile? hehe zaraz się posypią oferty

Ja jestem zadowolony z uzyskanego odszkodowania a nie bylo to pare stowek.!,

Jestem w takiej samej sytuacji jak kolega. Chciałem polubownie zalatwic to, niestety firma nie chciala. Sprawa skierowana do sądu, 2 rozprawy były, mam nadzieje, ze jeszcze jedna i bedzie po wszystkim.

I jak Ci idzie? Myslisz ze nd wygrana?

Don't judge me!
I was born to be awesome!
NOT PERFECT! :D

Tak:-)

Mozesz poszukać firm specjalizujących się tylko i wyłącznie takimi sprawami ewentualnie adwokat, ktory by się zajął Twoją sprawą.

Masakra ...

Hej nie pamiętam nazwiska ale w ostrołęce na ul Gorbatowa są pawilony handlowe w pobliżu apteki chyba są schody na górę pod jednymi schodami jest radca prawny takie małe budki w jednej jest też jest optyk odszkodowania to jego specjalizacja nie powiem jaką kwotę mi wygrał ale 5 zer miał facet zajechal mi drogę i zmusił do wjazdu do lasu to było z 8 lat temu ale gabinecik jest dalej procent od wygranej sprawy a tak zero kosztów

W takich sprawach to do votum warto się zwrócić - mają doświadczenie no i sporo wygranych spraw. Przez formularz na stronie się skontaktujesz.

Istnieje taka instytucja jak rzecznik ubezpieczonych. Zadzwoń wyślij papiery i resztę robią za Ciebie. Za darmo :)

Sam musisz ocenić czy wolisz procesować się sam i poświęcać na to czas oraz pieniądze na prawników czy zlecić to zewnętrznej firmie. Często walka w pojedynkę jest kosztowniejsza i nie zawsze skuteczna. Popytaj takie firmy ile chcą prowizji i sam przekalkuluj. Ja kiedyś korzystałem z usług firmy MK-Finanse gdy miałem problemy z odszkodowaniem za uszczerbek na zdrowiu. Tu masz więcej szczegółów - http://www.mk-finanse.pl/oferta/odszkodowania/odszkodowania-za-bledy-medyczne/.

A do EuCO dzwoniłeś? Jeśli nie, to zrób to czym prędzej. Zajmują się odzyskiwaniem odszkodowań. Pobierają wynagrodzenie z dołu.

Teraz są takie firmy które pomagają w odzyskaniu należności. Może warto się z taką skontaktować.

Chyba właśnie jedną z największych jest to wspomniane EuCO. Mają też własną kancelarię prawną.

Z tego co widzę, to opinie o EuCO. Widać, że nie tylko mi pomogli, ale również inni mają o nich bardzo dobre zdanie.

justa -kolejna menda reklamowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org