piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prokurator w ŁKS-ie???????

Dzisiaj w Radiu Białystok przez przypadek usłyszalem ze do ŁKS-u ma zawitać prokurator.Podobno będą sprawdzać czy poprzedni zarząd i trener źle gospodarowali pieniędzmi, oczywiście na niekorzyść klubu.Ponadto obecny Pan Prezes stwierdzil że wine za obecny stan Klubu (długi) ponosi były już trener!
Czy ktoś z Was forumowicze słyszał cos na ten temat? Bo moze ja jeszcze spałem w pracy i coś mi sie przyśniło?
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prokurator w ŁKS-ie???????

I bardzo dobrze, że wejdzie w ŁKS prokurator. Przynajmniej ludzie odpowiedzialni za obecną sytuację w ŁKS-ie odpowiedzą za to.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

a mnie już to wkurza ostro, wejdzie prokurator, zrobi porządek, zdegradują łks do okręgowej i bedzie czysto

prawda engel tylko po cyprach latal i dopalał ksiegowo co on ma za pojecie o pilce jak on nawet nie gral w pilke

coż zobaczymy co wyjdzie z tego wejścia prokuratora do ŁKS-u. zapewne wszyscy dowiemy się za jakiś czas co się działo w poprzednim zarządem. dobrze, że Spiero przypomniał o Cyprze. nachodzi teraz pytanie: Czy ŁKS będąc w III lidze stać było na wysłanie drużyny na Cypr ?? teraz znając to co się dzieje od jakiegoś czasu w naszym ŁKS-ie to każdy ma zbliżone zdanie.

a kto jedzie na mecz lksu do slaska czy to slask gra moze w lomzy ??

powtorze za /panem i władcą: i bardzo dobrze!! Prokurator powinien ustalic czy winny jest zarząd czy moze winny jest sztab szkoleniowy...

Autor: Spiero (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-08-06 18:08
cytat:
"prawda engel tylko po cyprach latal i dopalał ksiegowo"

co to znaczy - "dopalał ksiegowo" ??

ADALL

1. pobieral wynagrodzenie
2. narzekal na ksiegowosc

?? czy tak ?

Prokuratura ściga przetępców. Prezes Kosiorek składając "donos" do prokuratury musiał wskazać na przestępstwo. Poprzedni prezes Pan Kosiorek współfinansował klub na kwotę ponad 0,5 mln zł. Co teraz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org