Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prokurator w ŁKS-ie??????? |
Dzisiaj w Radiu Białystok przez przypadek usłyszalem ze do ŁKS-u ma zawitać prokurator.Podobno będą sprawdzać czy poprzedni zarząd i trener źle gospodarowali pieniędzmi, oczywiście na niekorzyść klubu.Ponadto obecny Pan Prezes stwierdzil że wine za obecny stan Klubu (długi) ponosi były już trener! Czy ktoś z Was forumowicze słyszał cos na ten temat? Bo moze ja jeszcze spałem w pracy i coś mi sie przyśniło? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prokurator w ŁKS-ie??????? |
I bardzo dobrze, że wejdzie w ŁKS prokurator. Przynajmniej ludzie odpowiedzialni za obecną sytuację w ŁKS-ie odpowiedzą za to. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
a mnie już to wkurza ostro, wejdzie prokurator, zrobi porządek, zdegradują łks do okręgowej i bedzie czysto
|
|
prawda engel tylko po cyprach latal i dopalał ksiegowo co on ma za pojecie o pilce jak on nawet nie gral w pilke
|
|
coż zobaczymy co wyjdzie z tego wejścia prokuratora do ŁKS-u. zapewne wszyscy dowiemy się za jakiś czas co się działo w poprzednim zarządem. dobrze, że Spiero przypomniał o Cyprze. nachodzi teraz pytanie: Czy ŁKS będąc w III lidze stać było na wysłanie drużyny na Cypr ?? teraz znając to co się dzieje od jakiegoś czasu w naszym ŁKS-ie to każdy ma zbliżone zdanie.
|
|
a kto jedzie na mecz lksu do slaska czy to slask gra moze w lomzy ??
|
|
powtorze za /panem i władcą: i bardzo dobrze!! Prokurator powinien ustalic czy winny jest zarząd czy moze winny jest sztab szkoleniowy...
|
|
Autor: Spiero (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-08-06 18:08 cytat: "prawda engel tylko po cyprach latal i dopalał ksiegowo" co to znaczy - "dopalał ksiegowo" ?? ADALL
|
|
1. pobieral wynagrodzenie 2. narzekal na ksiegowosc ?? czy tak ?
|
|
Prokuratura ściga przetępców. Prezes Kosiorek składając "donos" do prokuratury musiał wskazać na przestępstwo. Poprzedni prezes Pan Kosiorek współfinansował klub na kwotę ponad 0,5 mln zł. Co teraz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |