Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Jak rozłożyć mandat na raty? (pilne) |
.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Tekst piosenki: (Ref.) Policja goni nas, my jaramy Grass i w Babilonie nie mamy szans. Oni powinni bronić nas, atakują naszych braci, są postrachem dla nas... Policja goni nas, my jaramy Grass i w Babilonie nie mamy szans. Oni powinni bronić nas, bronić nas, powinni bronić nas... Tyle już ich było, ile już się urodziło, ile będzie! Bywam, co z tą chwilą, Milo. Ile już się wypaliło, chciałeś w ryj, no to ziom Cie rozkręciło. Oni gonią nas, powinni bronić nas, za ulicą nam dać wyrok za Grass. To jest one, paranoja kraj, dla nich ważny jest Wynik i Hajs, A ja Pale Pale, jak coś mam to zapale. Ile by nie było to pewnie wypale, jest jedno \"ale\". Dlaczego to dalej w Polsce określone jest nielegalem. Tu nie ma granic [...], a dali ustawy które pan ustalił. Chcą Cie wybawić, dać 3 lata za nic. [...] możesz wypalić. (Ref.) Policja goni nas, my jaramy Grass i w Babilonie nie mamy szans. Oni powinni bronić nas, atakują naszych braci, są postrachem dla nas... Policja goni nas, my jaramy Grass i w Babilonie nie mamy szans. Oni powinni bronić nas, bronić nas, powinni bronić nas... Jestem ciapaty i mam inne nazwisko, ale przez to nie jestem kryminalistą. Chcecie zabrać mi wolność, zabrać wszystko, ale nigdy nie upadnę tak jak jak wy: Nisko! Bóg mi życie dał, Bóg mi rozum dał, Bóg mi siłę dał, bym przed tobą stał, patrzeć w twoje oczy jak [...] puknąć się mi dał, a ty zamykasz nas za to. Więc uciekam w stronę życia i temu \"Malafor\". Chciałbym zobaczyć tą gębę plus gębę Suharto. Tu się pali ciur, nie masz wpływu na to, łap morderców, a nie kradniesz kwit małolatom i katujesz ich pałą na komendzie i krzyk w całym mieście, słychać wszędzie. Ja dopalam gwizdek, mam pełną pizdę. Cały czas... (Ref.) Policja goni nas, my jaramy Grass i w Babilonie nie mamy szans. Oni powinni bronić nas, atakują naszych braci, są postrachem dla nas... Policja goni nas, my jaramy Grass i w Babilonie nie mamy szans. Oni powinni bronić nas, bronić nas, powinni bronić nas..
|
|
po co zakładasz te same tematy co już były?
|
|
|
na coś takiego może sobie pozwolić tylko Jaś ![]() stefannowak
|
|
Autor: Wisienka123 ja nic nie zakladalem hmmmmmm
|
|
Wcześniej już ktoś zakładał identyczny temat, przydał ci się ten link ? stefannowak
|
|
wlasnie ten temat byl kto go zalozyl ?
|
|
Jeżeli w ciągu trzech lat nie uda się wyegzekwować należności z mandatu, grzywna przedawnia się. Od niezapłaconego w terminie mandatu nie rosną odsetki. Egzekutorom nie uda się wyegzekwować grzywny wówczas kiedy ukarany nie będzie miał zarówno dochodów osobistych jak i własnego majątku tj. ruchomości i nieruchomości. Teoretycznie mandat może być zamieniony na areszt (na podstawie sądowego wyroku), ale w praktyce tak się dzieje tylko wówczas kiedy ukarany uchyla się od płacenia więcej niż jednej grzywny. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |