wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rybno

Hej, czy mógłby mi ktoś poradzić, czy warto przyjechać do Rybna?
Niby na stronie jest kamerka, śnieg jest i ludzie jeżdżą..Mam ferie i chciałabym przyjechać pierwszy raz, ale jest trochę kilometrów i nie chcę się naciąć na minę..

pozdrawiam,
Patrycja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rybno

Warto ;)

Jak jesteś wytrawną narciarką, to sobie odpuść, szczególnie, jak masz daleko. Poszaleć nie poszalejesz, bo to raczej stok dla początkujących. Co innego dla kogoś, kto zaczyna. Niektórzy mają duże problemy z opanowaniem nart. ;-)

Wiele osób przyjeżdża spędzić czas na świeżym powietrzu, zamiast kwitnąć w domu. Moi znajomi z Białegostoku na przykład są zachwyceni, przyjeżdżają z dzieciakami, bo im pasuje, że blisko i górka akurat dla nich. :-)

Byłam tam przedwczoraj pokazać stok koledze i było sporo aut z Mazowieckiego: Ostrów, Wyszków, Ostrołęka. Była ładna pogoda i całkiem sympatycznie.

ooo, dzięki!
no właśnie nie jestem żadnym wyjadaczem i chciałam nauczyć się jeździć na desce. Z tego, co wiem, to jest tam wypożyczalnia sprzętu, ale muszę jeszcze znaleźć jakiegoś instruktora. Na stronie jest dużo instruktorów nart, a od deski tylko dwoje. Oni tam siedzą cały czas, czy trzeba dzwonić?:)

Ja też się przymierzam od dłuższego czasu do deski. Na nartach jeżdżę od wielu lat, ale na desce zdarzyło mi się próbować dawno temu tylko raz i nawet mi się podobało. Najmniej fajny był obtłuczony tyłek. :-)
Wtedy co byłam, jeździł jakiś jeden instruktor, ale uczył na nartach.
Ja bym się chętnie wybrała, jakby było mało ludzi, żeby widowisko-pośmiewisko z gleby za glebą było mniej stresujące. :-) Mam już swoje lata i pewnie trochę wolniej mi przyjdzie nauka niż Tobie (masz ferie, to pewnie uczennica lub studentka? ). Ja bym wolała się uczyć z kobietą, bo kto lepiej zrozumie babską psychikę i słabości ;-)
Myślę, że dla pewności zawsze lepiej zadzwonić, żeby na darmo nie jechać.
Jak się zdecydujesz i pojeździsz, to napisz, jakie wrażenia, ile siniaków ;-) i czy w ogóle warto.

Hej,
Ja w tym roku pierwszy raz próbowałam jazdy na snowboardzie. Chciałam wynająć instruktora, ale niestety trzeba się umawiać, miał kupę chętnych. Próbowałam sama i nawet troszkę jeździłam, chociaż też nieźle się obtłukłam :) Sprzęt wypożyczają. Mimo siniaków frajda niesamowita :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org