czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zetka w aucie

Odbieracie w aucie Radio zet ?

Ja szukałam i nie mam.Wiem ze w Łomży powiną działać na częstotliwości 102,8

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zetka w aucie

A jakie masz radio? Ja mam takie, że kiedyś mi złapało Zetkę pod Labiryntem, ale jak tylko odjechałem to zgubiło. Czasem jeszcze w trasie coś ciekawego złapie :)

firma BLAUPUNKT ale parametrów tego radia nie znam ;( ale nie jest stare i wszystko łapie nawet w trasie oprócz tej jedynej stacji a jeszcze jakieś 3 lata temu be problemu radio zet było

107. 3 radio zet.

Jurek ale na ich stronie jest 102.08

http://www.radiozet.pl/O-Radiu-ZET/Czestotliwosci

a u ciebie działa ?

U mnie działa. Ale przy kamerach szumy

Masakra ...

u mnie działa jak śmigam po całej Łomży i po okolicy nawet jak na Białystok lecę to nie zmieniam częstotliwości

Napisz mi na jakiej częstotliwości słuchasz .

A nie zmieniasz częstotliwości bo masz radio jak niżej w opisie też mam takie radio i d... ;((

masz model radioodtwarzacza z funkcją alternatywnej częstotliwości stacji (AF). Funkcja ta w momencie, gdy stacja, którą aktualnie słucha kierowca, zmienia częstotliwość, automatycznie zmieni ją w radio, bez konieczności ręcznego dostrajania. Warto zaznaczyć, że funkcja RDS działa jedynie dla fal ultrakrótkich (FM, UKF), ale taki zakres fal posiada dziś każde radio i jest na nich nadawane większość programów radiowych – Program 1, 2 i 3 Polskiego Radia, RMF FM, Radio Zet

W dni powszednie między 9 a 17 wszystkie stacje radiowe nadawane z przekaźnika w Krynicach są prawie niedostępne. Trwa remont wieży i stąd chwilowe ograniczenia. Niestety Łomża jest pustynią radiową od dziesięcioleci.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Wolnej Europy też nie da się posłuchać :/

Wolnej Europy słucham tylko w domu, bo wież w czasie jazdy trudno kręcić gałkami od radia ;) i łapać sygnał.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org