Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zetka w aucie |
Odbieracie w aucie Radio zet ? Ja szukałam i nie mam.Wiem ze w Łomży powiną działać na częstotliwości 102,8
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zetka w aucie |
A jakie masz radio? Ja mam takie, że kiedyś mi złapało Zetkę pod Labiryntem, ale jak tylko odjechałem to zgubiło. Czasem jeszcze w trasie coś ciekawego złapie :)
|
|
firma BLAUPUNKT ale parametrów tego radia nie znam ;( ale nie jest stare i wszystko łapie nawet w trasie oprócz tej jedynej stacji a jeszcze jakieś 3 lata temu be problemu radio zet było
|
|
107. 3 radio zet.
|
|
Jurek ale na ich stronie jest 102.08 http://www.radiozet.pl/O-Radiu-ZET/Czestotliwosci a u ciebie działa ?
|
|
U mnie działa. Ale przy kamerach szumy
|
|
Masakra ...
|
|
u mnie działa jak śmigam po całej Łomży i po okolicy nawet jak na Białystok lecę to nie zmieniam częstotliwości ![]()
|
|
Napisz mi na jakiej częstotliwości słuchasz . A nie zmieniasz częstotliwości bo masz radio jak niżej w opisie też mam takie radio i d... ;(( masz model radioodtwarzacza z funkcją alternatywnej częstotliwości stacji (AF). Funkcja ta w momencie, gdy stacja, którą aktualnie słucha kierowca, zmienia częstotliwość, automatycznie zmieni ją w radio, bez konieczności ręcznego dostrajania. Warto zaznaczyć, że funkcja RDS działa jedynie dla fal ultrakrótkich (FM, UKF), ale taki zakres fal posiada dziś każde radio i jest na nich nadawane większość programów radiowych – Program 1, 2 i 3 Polskiego Radia, RMF FM, Radio Zet
|
|
W dni powszednie między 9 a 17 wszystkie stacje radiowe nadawane z przekaźnika w Krynicach są prawie niedostępne. Trwa remont wieży i stąd chwilowe ograniczenia. Niestety Łomża jest pustynią radiową od dziesięcioleci. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wolnej Europy też nie da się posłuchać :/
|
|
Wolnej Europy słucham tylko w domu, bo wież w czasie jazdy trudno kręcić gałkami od radia ;) i łapać sygnał.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |