Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypozyczalnia aut |
Gdzie u nas w miescie wypozycze auto ? widzialem kiedys fiata siene do wypozyczenia ale nie mam numeru . Poda ktos moze ? z gory dzieki Paranoje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypozyczalnia aut |
http://otomoto.pl/fiat-siena-wypozyczamy-a-u-t-a-tanio-C19060211.html lub Caro. Wypożyczalnia samochodów osobowych. Jakacki M. Łąkowa 23, Łomża 86 216 32 42
|
|
A jednak to u jakaca . Dzieki kolego. Paranoje...
|
|
benek na poznańskiej wyporzycza tylko trzeba go zrozumieć lomzyniak24
|
|
A jakie auta ma ? Paranoje...
|
|
W moim przypadku zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi wypożyczalni samochodów w Warszawie Best-Rent - wypożyczalnia samochodów Warszawa i jestem bardzo zadowolony. Wszystko udało się bardzo sprawnie i bez najmniejszych problemów.
|
|
Jestem pewna że w kwestii wypożyczenia samochodu zainteresuje Was bardzo atrakcyjna oferta firmy https://99rent.pl/ Ich oferta obejmuje wiele pojazdów znanych marek jak m.in. Hyundai, KIA czy Nissan, luksusowe modele Porsche, Audi, Mercedes czy BMW, aż po auta dostawcze i busy. Większość z nich to pojazdy poniżej jednego roku co jest ogromną zaletą. Dodatkowo bardzo pozytywnie zaskoczy Was ich bogate wyposażenie. Z łatwością znajdziecie u nich pojazd który zapewni Wam bezpieczeństwo i komfort jazdy w dodatkowo bardzo korzystnej cenie. Posiadają wiele punktów wynajmu na terenie całego kraju a kontakt z nimi jest bardzo prosty. Warto dodać również że oferta tego miejsca skierowana jest zarówno do klientów prywatnych jak i firmowych. Zajrzyjcie do nich i dołączcie do ich grona zadowolonych klientów. To na prawdę świetne miejsce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |