poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypozyczalnia aut

Gdzie u nas w miescie wypozycze auto ? widzialem kiedys fiata siene do wypozyczenia ale nie mam numeru . Poda ktos moze ? z gory dzieki

Paranoje...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypozyczalnia aut

http://otomoto.pl/fiat-siena-wypozyczamy-a-u-t-a-tanio-C19060211.html

lub

Caro. Wypożyczalnia samochodów osobowych. Jakacki M.
Łąkowa 23, Łomża
86 216 32 42 ‎

A jednak to u jakaca . Dzieki kolego.

Paranoje...

benek na poznańskiej wyporzycza tylko trzeba go zrozumieć

lomzyniak24

A jakie auta ma ?

Paranoje...

W moim przypadku zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi wypożyczalni samochodów w Warszawie Best-Rent - wypożyczalnia samochodów Warszawa i jestem bardzo zadowolony. Wszystko udało się bardzo sprawnie i bez najmniejszych problemów.

Jestem pewna że w kwestii wypożyczenia samochodu zainteresuje Was bardzo atrakcyjna oferta firmy https://99rent.pl/ Ich oferta obejmuje wiele pojazdów znanych marek jak m.in. Hyundai, KIA czy Nissan, luksusowe modele Porsche, Audi, Mercedes czy BMW, aż po auta dostawcze i busy. Większość z nich to pojazdy poniżej jednego roku co jest ogromną zaletą. Dodatkowo bardzo pozytywnie zaskoczy Was ich bogate wyposażenie. Z łatwością znajdziecie u nich pojazd który zapewni Wam bezpieczeństwo i komfort jazdy w dodatkowo bardzo korzystnej cenie. Posiadają wiele punktów wynajmu na terenie całego kraju a kontakt z nimi jest bardzo prosty. Warto dodać również że oferta tego miejsca skierowana jest zarówno do klientów prywatnych jak i firmowych. Zajrzyjcie do nich i dołączcie do ich grona zadowolonych klientów. To na prawdę świetne miejsce.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org