Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firma kurierska do UK |
szukam firmy , wyjezdzajacej z Bialegostoku ,Ostroleki lub Lomzy bezposrednio do WIELKIEJ BRYTANII -ostatnio wysylalam poprzez firme z Lublina , ktory najpierw zwozi paczki z pol Polski a potem "na okretke" jedzie do Uk co zajmuje tydzien czasu!!!!!!!!!!! jest to stanowczo dla mnie za dlugo.jesli ktos ma namiary bardzo prosze o wpis i z gory dziekuje. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firma kurierska do UK |
uuuuuppppppppppppppp! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
głupio wpisywać się na forum to umie, ale już korzystać mądrze z google nie potrafi...
|
|
Ojciec !!!! tu chodzi o dobra sprawdzona firme! a nie firme "krzak" -zrozumiales? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Dogadaj się z kierowcą autokaru i już.
|
|
W Łomży przecież jest DHL i GLS, ale z tego co słyszałem bardziej opłaca się DPD (Ostrołęka). Sam nie wysyłałem więc nie wiem, ale na stronach firm kurierskich można sprawdzić cenę w zależności od kraju docelowego, wymiarów, wagi itd...
|
|
algeroth nie chodzi o cene -ale o szybkosc.zaraz zajrze na strone DPD -dzieki nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha firma DPD najtaniej i naprawde jest fast....3 dni i masz na miejscu a ceny tez maja super.Zamawiasz na necie kuriera i podskakuje do domu i odbiera...Sprawdzone....
|
|
niema i nie bedzie kiedys dylizansami wozili i nikt nie narzekal a teraz to sie ludziom w glowach poprzewracalo ja patrze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |