wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Firma kurierska do UK

szukam firmy , wyjezdzajacej z Bialegostoku ,Ostroleki lub Lomzy bezposrednio do WIELKIEJ BRYTANII -ostatnio wysylalam poprzez firme z Lublina , ktory najpierw zwozi paczki z pol Polski a potem "na okretke" jedzie do Uk co zajmuje tydzien czasu!!!!!!!!!!! jest to stanowczo dla mnie za dlugo.jesli ktos ma namiary bardzo prosze o wpis i z gory dziekuje.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Firma kurierska do UK

uuuuuppppppppppppppp!

Katon

głupio wpisywać się na forum to umie, ale już korzystać mądrze z google nie potrafi...

Ojciec !!!! tu chodzi o dobra sprawdzona firme! a nie firme "krzak" -zrozumiales?

Katon

Dogadaj się z kierowcą autokaru i już.

W Łomży przecież jest DHL i GLS, ale z tego co słyszałem bardziej opłaca się DPD (Ostrołęka). Sam nie wysyłałem więc nie wiem, ale na stronach firm kurierskich można sprawdzić cenę w zależności od kraju docelowego, wymiarów, wagi itd...

algeroth nie chodzi o cene -ale o szybkosc.zaraz zajrze na strone DPD -dzieki

Katon

rzepicha firma DPD najtaniej i naprawde jest fast....3 dni i masz na miejscu a ceny tez maja super.Zamawiasz na necie kuriera i podskakuje do domu i odbiera...Sprawdzone....

niema i nie bedzie kiedys dylizansami wozili i nikt nie narzekal a teraz to sie ludziom w glowach poprzewracalo ja patrze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org