Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FIRMA MILISZKIEWICZ |
Witam Słyszałem, że szukają spawaczy. Pracował może ktoś u nich?, jak tam jest i czy warto się u nich zatrudnić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FIRMA MILISZKIEWICZ |
Nie warto
|
|
dobrze płacą, spoko warunki, polecam
|
|
Jesli popracujesz w soboty to i 1000zł brutto wyciągniesz.
|
|
nadgodziny też można robić ;)
|
|
Spróbuj nic nie szkodzi , ludzie wypisują jak jest itd. z pytaniami trzeba spróbować wtedy będziesz wiedzieć jak ci nie przypasuje to po 3 dniach możesz się zwolnić jaki problem ?
|
|
Robota to głupota;D
|
|
mam bardzo złą opinię na temat tej firmy, nie będę pisać dlaczego, ale powiem jedno, są nieuczciwi :(
|
|
A właściciel to "złoty"chłop.
|
|
A może jednak napiszę dlaczego twierdzę że są nieuczciwi, nie chcę byc gołosłowna. Postąpili nieuczciwie wobec łomżyńskiego schroniska dla psów. Zabrali kilka kiosków handlowych ze schroniska i mieli zapłacić za złom , ale minęło już ponad dwa lata, a schronisko nie otrzymało ani złotówki , za tyle metalu :( Przykre jest to, że niektórzy próbują robić biznes nawet na biednych psach)
|
|
Przecież psy by i tak tego nie zjadły . A tak wam chociaż śmieci wywieżli bo myślę że zapłaty od was nie chcieli.
|
|
Fanka bocianka Jasne że kiosków psy by nie zjadły, ale za pieniądze za ten metal nie złą mieliby wyżerkę. Inne firmy zabierając złom ze schroniska też nie żądali zapłaty, a wręcz przeciwnie płacili dla schroniska.
|
|
Ja osobiście nie radzę ci tam iść, robota jest ciężka a zapłata cienka, na dodatek pracujesz na czarno jak większość zatrudnionych tam ludzi, nic ci nie dadzą nawet głupich rękawic roboczych.Większość zatrudnionych na czarno codziennie stoi i sępi pieniądze za przepracowaną dniówkę bo wiedzą,że jak jej teraz nie wyszarpią to będą czekali kilka miesięcy.To że zarobki słabe to jeszcze nic, jeden z szefów [mówią na niego ŁYSY] zawsze kombinuje jak oszukać i obciąć komuś po kilka godzin, żeby mniej zapłacić. Najbardziej szkoda mi tych starszych wykorzystywanych ludzi, którzy nie mają gdzie iść do pracy i tak tam siedzą za 30-40 żł. dniówki. Cieszę się ,że już u nich nie pracuję i wszystkim innym radzę, żeby tam nawet się nie pytali o pracę.
|
|
Dzięki za opinie, zwłaszcza syzc43, który szeroko opiał panującą tam sytuację, widzę,że nie warto sobie nimi głowy zawracać Całe to życie jest do dupy!!!!!!!!!!
|
|
Zupełnie jak w piekarniach!!!
|
|
Dzisiaj u prywaciarza się nie dorobisz, a jak już to tylko odcisków na palcach i garbu, A swoją drogą to ludzi wykorzystują tam bardzo ale za swoje produkty to cenią jak diabeł za matkę.
|
|
Sa prywaciarze jak Ty ich nazywasz gdzie praca jest przyjemna a płaca nalezyta. Trzeba sie "tylko" znac na tym co sie robi, byc dokladnym, uczciwym a z czasem na pewno bedzie to sie oplacalo.
|
|
Wadolek, to podaj kilka przykładów tych prywaciarzy, co można u nich godziwie zarobić
|
|
No właśnie wal śmiało.Najpierw na spawaczy podaj przykład.
|
|
jeżeli prywaciaż jest na dorobku to na pewno będzie sępił ale ten co już się nieźle dorobił to i da zarobić, takich jest mało ale co to zrobić, większość na dorobku, z poloneza na mercedesa w ciągu roku by chcieli się przesiąść heheh
|
|
Prosze bardzo. Znam wiele takich firm. Klima-med, Elektro-silver, Msciwujewski, Betobest, Fargotex, Wódex, Estrich, Dachomis, F.P. Wiśniewski, Pio-bud, i wiele wiele innych. Znam tez firmy u ktorych nie chcialbym pracowac, lub nawet wspolpracowac, ale o wymiane tychze narazie sie wstrzymam. Chcialem jedynie zaprzeczyc ze "prywaciarze" to zawsze wyzyskiwacze. Jezeli chcesz jeden z drugim pracowac uczciwie i sumiennie to z pewnoscia bedziesz mial stanowisko i godziwa wyplate.
|
|
?
|
|
A ja ostatnio byłem w firmie na poligonowej potrzebują spawaczy jakieś hale robią i zabudowy samochodowe, nie wiecie jak płacą??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |