niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
FIRMA MILISZKIEWICZ

Witam
Słyszałem, że szukają spawaczy. Pracował może ktoś u nich?, jak tam jest i czy warto się u nich zatrudnić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: FIRMA MILISZKIEWICZ

Nie warto

dobrze płacą, spoko warunki, polecam

Jesli popracujesz w soboty to i 1000zł brutto wyciągniesz.

nadgodziny też można robić ;)

Spróbuj nic nie szkodzi , ludzie wypisują jak jest itd. z pytaniami trzeba spróbować wtedy będziesz wiedzieć jak ci nie przypasuje to po 3 dniach możesz się zwolnić jaki problem ?

Robota to głupota;D

mam bardzo złą opinię na temat tej firmy, nie będę pisać dlaczego, ale powiem jedno, są nieuczciwi :(

A właściciel to "złoty"chłop.

A może jednak napiszę dlaczego twierdzę że są nieuczciwi, nie chcę byc gołosłowna. Postąpili nieuczciwie wobec łomżyńskiego schroniska dla psów.
Zabrali kilka kiosków handlowych ze schroniska i mieli zapłacić za złom , ale minęło już ponad dwa lata, a schronisko nie otrzymało ani złotówki , za tyle metalu :( Przykre jest to, że niektórzy próbują robić biznes nawet na biednych psach)

Przecież psy by i tak tego nie zjadły . A tak wam chociaż śmieci wywieżli bo myślę że zapłaty od was nie chcieli.

Fanka bocianka
Jasne że kiosków psy by nie zjadły, ale za pieniądze za ten metal nie złą mieliby wyżerkę. Inne firmy zabierając złom ze schroniska też nie żądali zapłaty, a wręcz przeciwnie płacili dla schroniska.

Ja osobiście nie radzę ci tam iść, robota jest ciężka a zapłata cienka, na dodatek pracujesz na czarno jak większość zatrudnionych tam ludzi, nic ci nie dadzą nawet głupich rękawic roboczych.Większość zatrudnionych na czarno codziennie stoi i sępi pieniądze za przepracowaną dniówkę bo wiedzą,że jak jej teraz nie wyszarpią to będą czekali kilka miesięcy.To że zarobki słabe to jeszcze nic, jeden z szefów [mówią na niego ŁYSY] zawsze kombinuje jak oszukać i obciąć komuś po kilka godzin, żeby mniej zapłacić. Najbardziej szkoda mi tych starszych wykorzystywanych ludzi, którzy nie mają gdzie iść do pracy i tak tam siedzą za 30-40 żł. dniówki. Cieszę się ,że już u nich nie pracuję i wszystkim innym radzę, żeby tam nawet się nie pytali o pracę.

Dzięki za opinie, zwłaszcza syzc43, który szeroko opiał panującą tam sytuację, widzę,że nie warto sobie nimi głowy zawracać

Całe to życie jest do dupy!!!!!!!!!!

Zupełnie jak w piekarniach!!!

Dzisiaj u prywaciarza się nie dorobisz, a jak już to tylko odcisków na palcach i garbu,
A swoją drogą to ludzi wykorzystują tam bardzo ale za swoje produkty to cenią jak diabeł za matkę.

Sa prywaciarze jak Ty ich nazywasz gdzie praca jest przyjemna a płaca nalezyta. Trzeba sie "tylko" znac na tym co sie robi, byc dokladnym, uczciwym a z czasem na pewno bedzie to sie oplacalo.

Wadolek, to podaj kilka przykładów tych prywaciarzy, co można u nich godziwie zarobić

No właśnie wal śmiało.Najpierw na spawaczy podaj przykład.

jeżeli prywaciaż jest na dorobku to na pewno będzie sępił ale ten co już się nieźle dorobił to i da zarobić, takich jest mało ale co to zrobić, większość na dorobku, z poloneza na mercedesa w ciągu roku by chcieli się przesiąść heheh

Prosze bardzo.
Znam wiele takich firm.
Klima-med,
Elektro-silver,
Msciwujewski,
Betobest,
Fargotex,
Wódex,
Estrich,
Dachomis,
F.P. Wiśniewski,
Pio-bud,
i wiele wiele innych.
Znam tez firmy u ktorych nie chcialbym pracowac, lub nawet wspolpracowac, ale o wymiane tychze narazie sie wstrzymam. Chcialem jedynie zaprzeczyc ze "prywaciarze" to zawsze wyzyskiwacze.
Jezeli chcesz jeden z drugim pracowac uczciwie i sumiennie to z pewnoscia bedziesz mial stanowisko i godziwa wyplate.

?

A ja ostatnio byłem w firmie na poligonowej potrzebują spawaczy jakieś hale robią i zabudowy samochodowe, nie wiecie jak płacą??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org