Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powrót |
dałem się namówić na spędzenie minionego Sylwestra w Zakopanem i nie żałuję bo było wspaniale ale potem....no właśnie - POWRÓT PKP czyli DROGA PRZEZ MĘKĘ. Miałem być w Łomży w poniedziałek wieczorem a dotarłem wczoraj we wtorek późno w nocy. Powrót był istnym koszmarem , pomijam zdobycie miejsca w wagonie ale podróż w nim , smród ,bród , zimno a my pasażerowie staliśmy jeden przy drugim upchani jak śledzie w beczce. TEGO HORRORU SZYBKO NIE ZAPOMNĘ. NIECH ŻYJE PKP !!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH ŻYJĄ ODPOWIEDZIALNI ZA TO WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH ŻYJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH IM GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powrót |
Pewnie trząsłeś się z braku codziennej dawki trollowania na forum, nie z zimna.
|
|
No co ty nie powiesz?????? Trzeba było wracać normalnym pociągiem IC a nie kolejką podmiejską :):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
"ktoś-coś" Ty chyba nie wiesz co to teraz jest IC , kiedyś to było coś teraz porażka. "Zenit" idź na spacer i nie zapomnij włożyć beretu z antenką bo chamki tak mają
|
|
Szymonek,co bardziej zapobiegliwi z Sylwestra w Zakopocu to już 30 grudnia wracali. Oni przewidzieli,że PKP zaskoczą powroty z Sylwka w sobotę i niedzielę tak samo jak co roku ZIMA zaskakuje drogowców. "Człowiek był, jest i będzie tylko człowiekiem, dlatego jest pełen słabości.."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |