piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRAWO JAZDY POD CHOINKĘ

SPECJALNA OFERTA ŚWIĄTECZNA NA PRAWO JAZDY!!!
Zrób swoim znajomym i rodzinie prezent pod choinkę i ufunduj
Prawo Jazdy!!!
Po więcej informacji dzwoń!!!
OSK Gruszfeld
ul.Bernatowicza 6
tel. 086 215 25 63 lub 0503 045 742

Mikołaj

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRAWO JAZDY POD CHOINKĘ

adi

super !
to ja poproszę z 10 takich praw jazdy , zawsze komuś sie przyda .
czy mogę wybrać kilka kategorii praw jazdy ?

Cuda !Cuda ! Cuda !

ps... pamietam ze jak ja chciałem otrzymać prawo jazdy. To wcześniej musiałem zapisać sie na kurs jazdy , później przystąpić do egzaminu ale no cóż podobno świat idzie do przodu ;)

nie no , super oferta !

...a gdzie jest prokuratura ? czasem warto zajrzeć na forum ;)

oj widzę że ktoś nie nauczył się czytać!!!
proponuję trening czytania ze zrozumieniem!!!

Mikołaj

dwa

A ja proponuje wyjazd z pseudo reklamo ,chcesz robić prezent to rób a nie reklamujesz ... dziś na eLce zajebist0 ramke widziałem ''Wyprzedzaj ktoś już czeka na twoją nerke ...'' haha dobre ci instruktorzy mają bujną wyobraznie .

za moich czasow prawko tez sie zdawalo, a teraz prosze mikolaj rozdaje.jeszcze troche i prawka bedzie bocian roznosil.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

do miki2000 Czy uważasz że pisząc "SPECJALNA OFERTA ŚWIĄTECZNA NA PRAWO JAZDY!!!
Zrób swoim znajomym i rodzinie prezent pod choinkę i ufunduj
Prawo Jazdy!!!"
-mamy czytać ze zrozumieniem uważam że przemek20 dobrze zrozumiał tylko autor tekstu czyli Ty nieuważnie piszesz powinieneś dodać KURS i było by jasne że chcesz zareklamowac kurs na prawo jazdy a nie proponować sprzedaż na gwiazdke PRAWA JAZDY

akapulko12

Poproszę zatem 2 prawa jazdy za pobraniem ze sprawdzeniem zawartosci na Michal jędrzęjczyk ul.Seweryna 3/14 Olsztyn

:)

jak tak chcecie się czepiać to najlepiej na choince na Starym Rynku. Myślę, że każdy inteligentny człowiek zrozumiał o co chodzi w tej ofercie.
Pozdrowienia dla pracowników ośrodka Gruszfeld, a w szczególności Pana Rysia :)

Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,DESPERADO" z Łomży zaprasza na wyjątkowy kurs prawa jazdy kat B , zapewniamy opłatę 10 egzaminów praktycznych w WORD Szczecin (dojazd i zakwaterowanie w zakresie własnym)
Dzwoń nie zwlekaj 531-531-531
Liczba miejsc ograniczona :)

Moi drodzy każdy kulturalny sposób reklamy jest dobry w dzisiejszych czasach. Firma godna polecenia. Ja i moi znajomi z byłej klasy robiliśmy tam kurs, jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrowienia dla Andrzeja.

Ps. Pozdrowienia dla I LO.

i zeby to powiedziec specjalnie zakładales nowe konto makaroff? Nie lubie takich reklam ,to robienie ludzi w jajo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org