Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWO JAZDY POD CHOINKĘ |
SPECJALNA OFERTA ŚWIĄTECZNA NA PRAWO JAZDY!!! Zrób swoim znajomym i rodzinie prezent pod choinkę i ufunduj Prawo Jazdy!!! Po więcej informacji dzwoń!!! OSK Gruszfeld ul.Bernatowicza 6 tel. 086 215 25 63 lub 0503 045 742 Mikołaj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWO JAZDY POD CHOINKĘ |
adi
|
|
super ! to ja poproszę z 10 takich praw jazdy , zawsze komuś sie przyda . czy mogę wybrać kilka kategorii praw jazdy ? Cuda !Cuda ! Cuda ! ps... pamietam ze jak ja chciałem otrzymać prawo jazdy. To wcześniej musiałem zapisać sie na kurs jazdy , później przystąpić do egzaminu ale no cóż podobno świat idzie do przodu ;) nie no , super oferta ! ...a gdzie jest prokuratura ? czasem warto zajrzeć na forum ;)
|
|
oj widzę że ktoś nie nauczył się czytać!!! proponuję trening czytania ze zrozumieniem!!! Mikołaj
|
|
dwa
|
|
A ja proponuje wyjazd z pseudo reklamo ,chcesz robić prezent to rób a nie reklamujesz ... dziś na eLce zajebist0 ramke widziałem ''Wyprzedzaj ktoś już czeka na twoją nerke ...'' haha dobre ci instruktorzy mają bujną wyobraznie .
|
|
za moich czasow prawko tez sie zdawalo, a teraz prosze mikolaj rozdaje.jeszcze troche i prawka bedzie bocian roznosil. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
do miki2000 Czy uważasz że pisząc "SPECJALNA OFERTA ŚWIĄTECZNA NA PRAWO JAZDY!!! Zrób swoim znajomym i rodzinie prezent pod choinkę i ufunduj Prawo Jazdy!!!" -mamy czytać ze zrozumieniem uważam że przemek20 dobrze zrozumiał tylko autor tekstu czyli Ty nieuważnie piszesz powinieneś dodać KURS i było by jasne że chcesz zareklamowac kurs na prawo jazdy a nie proponować sprzedaż na gwiazdke PRAWA JAZDY akapulko12
|
|
Poproszę zatem 2 prawa jazdy za pobraniem ze sprawdzeniem zawartosci na Michal jędrzęjczyk ul.Seweryna 3/14 Olsztyn
|
|
:)
|
|
jak tak chcecie się czepiać to najlepiej na choince na Starym Rynku. Myślę, że każdy inteligentny człowiek zrozumiał o co chodzi w tej ofercie. Pozdrowienia dla pracowników ośrodka Gruszfeld, a w szczególności Pana Rysia :)
|
|
Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,DESPERADO" z Łomży zaprasza na wyjątkowy kurs prawa jazdy kat B , zapewniamy opłatę 10 egzaminów praktycznych w WORD Szczecin (dojazd i zakwaterowanie w zakresie własnym) Dzwoń nie zwlekaj 531-531-531 Liczba miejsc ograniczona :)
|
|
Moi drodzy każdy kulturalny sposób reklamy jest dobry w dzisiejszych czasach. Firma godna polecenia. Ja i moi znajomi z byłej klasy robiliśmy tam kurs, jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrowienia dla Andrzeja. Ps. Pozdrowienia dla I LO.
|
|
i zeby to powiedziec specjalnie zakładales nowe konto makaroff? Nie lubie takich reklam ,to robienie ludzi w jajo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |