środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sprowadę samochód

Szukam uczciwej osoby, która sprowadziłaby samochód z Niemiec lub Szwajcarii. Chcę kupić konkretny model z konkretnym wyposażeniem w przyzwoitej cenie. Jeżeli ktoś czuje się na siłach i robił to już wcześniej proszę o kontakt. (osoby prywatne, nie firmy). Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sprowadę samochód

ale się pchają do sprowadzenia, jak jest fajne i zadbane auto to nie myśl że kupisz to za pół ceny

Nigdy nie ufaj importerowi samochodów. Najlepiej jedź sam z kimś kto zna się trochę na samochodach no i zna język niemiecki ;) Chociaż i tak będzie ciężko bo już rynek niemiecki jest przebrany. Teraz się sprowadza z Francji lub nawet Hiszpanii(tyle, że samochody z Francji i Hiszpanii mogą być troszkę obdrapane).

Nie jest aż tak przebrany jest jeszcze w czym wybierać. Tak jak kolega wyżej napisał, jedź sam i poszukaj.

Zenit ale przyznasz mi rację, że już nie ma tylu okazji co jeszcze 2-3 lata temu?

Podaj jakiś kontakta na siebie.

Redaktor a za co przebrał sie ten rynek ????? wykos podaj namiar na siebie moge sprowadzić auto jakie chcesz , tylko jest jedno ale a nawet kilka
jeżeli mam dzwonić po auta to z twojego telefonu, prezentów nikomu robił nie będę , jezeli mam wyszukać to jedno konkretne auto {model} nie 10 i później może ten może tamten , na pocztku ustalenie ceny za pomoc w sprowadzeniu i ewentualnej rejestracji auta w PL , w miare realna cena na dane auto nie np. 5000euro za S KLASE z 2007 roku w czarnym macie i pełnym bakiem .

Rynek się przebrał w sensie co lepsze pojazdy już zostały wybrane, nie ma już tylu ofert co kiedyś.

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/search.html?usage=&isSearchRequest=true&editSearch=&lang=pl&export=NO_EXPORT&sortOption.sortOrder=DESCENDING&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortBy=creationTime&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=&maxPrice=&minConstructionYear=&maxMileage=&fuels=&ambitCountry=

znalazłem ponad 1 milion ofert ,

Redaktor oczywiście, że porównując z tym co było 2 - 3 lata temu teraz jest cienizna, tysiące osób sprowadziło sobie auto z Niemiec więc na pewno rynek jest w pewnym sensie przebrany.

szukam Alfę Romeo 156 kombi. Rok produkcji od 2002 najlepiej 2004. 2.4JTD z jak najlepszym wyposażeniem i stanem oraz możliwie małym przebiegu. Do dyspozycji mam niedużą sumę czyli jakieś 18 tys. zł. Czy taki zakup jest możliwy? Chciałbym aby ten samochód był z Niemiec lub Szwajcarii.

Mogę podać numer GG-7307274.

Przebrany przebrany.....ale codziennie dochodzą kolejne auta do sprzedaży.

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

http://kupuzywane.moto.onet.pl/alfa-romeo-156-2-4-jtd-C7108983.html

kup se sprowadzony nie jezdzony w polsce za 13000 a 5 bedziesz mial na doprowadzenie go do idealnego stanu ^^

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&lang=pl&scopeId=C&_features=on&bodyStyleRadio=on&categories=EstateCar&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minConstructionYear=2002&maxConstructionYear=2005&numberOfPreviousOwners=&minMileage=10000&maxMileage=150000&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&minCubicCapacity=2001&maxCubicCapacity=2600&minPrice=&maxPrice=&export=NO_EXPORT&vatable=&fuels=DIESEL&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&crossBorderSearchEnabled=true&climatisation=&numSeats=&doorCount=&emissionClass=&airbag=&adLimitation=&daysAfterCreation=&usageType=&usedCarSeals=

i już wiesz gdzie jechać ;)

poszukaj w ogloszeniach, moze ktos oferuje. Wiem ze samochody z francji sprowadza komis z Zambrowa , tyle ze dostawcze.
Jesli dobrze zagadasz to ktoz wie ? :)

z FARANCJI?? Czy z Litwy na Francuskich tablicach??
Wykos zauważ że zapłacisz kosmiczną akcyzę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org