Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprowadę samochód |
Szukam uczciwej osoby, która sprowadziłaby samochód z Niemiec lub Szwajcarii. Chcę kupić konkretny model z konkretnym wyposażeniem w przyzwoitej cenie. Jeżeli ktoś czuje się na siłach i robił to już wcześniej proszę o kontakt. (osoby prywatne, nie firmy). Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprowadę samochód |
ale się pchają do sprowadzenia, jak jest fajne i zadbane auto to nie myśl że kupisz to za pół ceny
|
|
Nigdy nie ufaj importerowi samochodów. Najlepiej jedź sam z kimś kto zna się trochę na samochodach no i zna język niemiecki ;) Chociaż i tak będzie ciężko bo już rynek niemiecki jest przebrany. Teraz się sprowadza z Francji lub nawet Hiszpanii(tyle, że samochody z Francji i Hiszpanii mogą być troszkę obdrapane).
|
|
Nie jest aż tak przebrany jest jeszcze w czym wybierać. Tak jak kolega wyżej napisał, jedź sam i poszukaj.
|
|
Zenit ale przyznasz mi rację, że już nie ma tylu okazji co jeszcze 2-3 lata temu?
|
|
Podaj jakiś kontakta na siebie.
|
|
Redaktor a za co przebrał sie ten rynek ????? wykos podaj namiar na siebie moge sprowadzić auto jakie chcesz , tylko jest jedno ale a nawet kilka jeżeli mam dzwonić po auta to z twojego telefonu, prezentów nikomu robił nie będę , jezeli mam wyszukać to jedno konkretne auto {model} nie 10 i później może ten może tamten , na pocztku ustalenie ceny za pomoc w sprowadzeniu i ewentualnej rejestracji auta w PL , w miare realna cena na dane auto nie np. 5000euro za S KLASE z 2007 roku w czarnym macie i pełnym bakiem .
|
|
Rynek się przebrał w sensie co lepsze pojazdy już zostały wybrane, nie ma już tylu ofert co kiedyś.
|
|
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/search.html?usage=&isSearchRequest=true&editSearch=&lang=pl&export=NO_EXPORT&sortOption.sortOrder=DESCENDING&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortBy=creationTime&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=&maxPrice=&minConstructionYear=&maxMileage=&fuels=&ambitCountry= znalazłem ponad 1 milion ofert ,
|
|
Redaktor oczywiście, że porównując z tym co było 2 - 3 lata temu teraz jest cienizna, tysiące osób sprowadziło sobie auto z Niemiec więc na pewno rynek jest w pewnym sensie przebrany.
|
|
szukam Alfę Romeo 156 kombi. Rok produkcji od 2002 najlepiej 2004. 2.4JTD z jak najlepszym wyposażeniem i stanem oraz możliwie małym przebiegu. Do dyspozycji mam niedużą sumę czyli jakieś 18 tys. zł. Czy taki zakup jest możliwy? Chciałbym aby ten samochód był z Niemiec lub Szwajcarii.
|
|
Mogę podać numer GG-7307274.
|
|
Przebrany przebrany.....ale codziennie dochodzą kolejne auta do sprzedaży. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
http://kupuzywane.moto.onet.pl/alfa-romeo-156-2-4-jtd-C7108983.html kup se sprowadzony nie jezdzony w polsce za 13000 a 5 bedziesz mial na doprowadzenie go do idealnego stanu ^^ ![]()
|
|
|
i już wiesz gdzie jechać ;) poszukaj w ogloszeniach, moze ktos oferuje. Wiem ze samochody z francji sprowadza komis z Zambrowa , tyle ze dostawcze. Jesli dobrze zagadasz to ktoz wie ? :)
|
|
z FARANCJI?? Czy z Litwy na Francuskich tablicach?? Wykos zauważ że zapłacisz kosmiczną akcyzę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |