Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drożyzna w ciuchlandach. |
Czy Wy też to zauwazyliście,że w ciuchlandach jest coraz drożej? Ceny porównywalne do sklepowych. To już nie to co kiedyś, kiedy te ciuchy były naprawdę tanie. A może to tylko w Łomży tak się dzieje? Kasia Arbuz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drożyzna w ciuchlandach. |
polak to jest taki ze jak widzi, ze mozna sie dorobic to i podnosi ceny... nie nauczylas sie?
|
|
nie wiem gdzies ty widziala wysokie ceny i to porownywalne do sklepowych.ja zawsze trafiam na niskie ceny i zaje.....e ciuchy Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wiesz,wynajem lokalu,zusy etc, a każdy chce zarobić. Nieważne czy sprzeda za 1zł czy za 4zł to i tak klienci będą:) Pik-Pok pozdrawia
|
|
A ja sie zgadzam! Sporo się porobiło sklepów z ciuchami, głównie angielskich firm typu next, top shop, m&s, w ktorych sprzedaje się ciuchy tzw "nowe", bo sa z metkami, ale przeciez pochodzą głównie z poprzednich sezonow lub wadliwych czy po reklamacji, czyli 2 sortu. A ceny niekiedy naprawde wysokie. Wcale nie tak dawno widziałam bluzkę h&m-u za 40 zl, która pewnie normalnie kosztowała z 60 zl. Second handy naprawde zaczynaja się cenić. dream on
|
|
Albo koszulki z krótkim rękawem po 15 zl jak teraz w sklepach można kupić za 20zl po przecenach ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
pitole ja tam sie w lidlu ubieram :]
|
|
taaa?? a ja sie ubieram w domu u siebie...cieplej i ludzie nie patrzą;-]
|
|
Ja nie mówię,że we wszystkich ciuchlandach jest drogo, ale w wiekszości.Byłam wczoraj w tym sklepie obok kwiaciarni Marzenie.Koszulka dla rocznego dziecka za 10 zł, czy to nie przesada? Tunika 60 zł.I tak mogę wymieniać.Moim zdaniem gruba przesada. Kasia Arbuz
|
|
a ja wale ciucholandy, chodzę tylko w markowych rzeczach -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
heh Kasia w tych cenach to naprawdę w sklepach kupisz:) Jeżeli chodzi o dziecięce to w stokrotce w 5-10-15 są zawsze jakieś przeceny i fajne ubranka mozna kupić:) _____________________________________________________ ![]()
|
|
ja ostatnio kupilam skore za 120 ale jestem z niej bardzo zadowolona, ciuchlandzie przy polo
|
|
Drożyzna i to jaka!byliście w Sandclaudia na Niemcewicz tak dopiero są ceny kosmos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!właścicielka to na głowę padła i nie tylko...............
|
|
ach ten kryzys . . . -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Właścicielka Sanclaudii (ceny rzeczywiście dużo za duże )jest poza tym tak wyniosła jakby conajmniej galerię sztuki prowadziła . Byłam raz i nigdy więcej .
|
|
Oj no przyznam, że i mi nie przypadła do gustu, raz zaszłam z ciekawości i już więcej nie popełnię tego błedu.
|
|
Nie lepiej coś nowego i dobrego wyhaczyć na Allegro? Czasem w licytacji można naprawdę kupić super ciuch po okazyjnej cenie. A nie płacić dużo i to jeszcze za używane :]
|
|
a w "Gabrysi" przy starym dworcu PKS, sklep jak się idzie w stronę ratusza? tam mi się zdaje w miarę przyzwoite ceny
|
|
Osobiście też kupuję na allegro, bo nieznoszę chodzić po sklepach..ale niektórzy najpierw wolą przymierzyć i zobaczyć jak wyglądają w danym ciuchu i jak wyglądają takniny z których są uszyte rzeczy, gdyż jakby nie patrzeć czasem trafi się przeźroczysty bubel mimo, że nowy ..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |