poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Drożyzna w ciuchlandach.

Czy Wy też to zauwazyliście,że w ciuchlandach jest coraz drożej? Ceny porównywalne do sklepowych. To już nie to co kiedyś, kiedy te ciuchy były naprawdę tanie. A może to tylko w Łomży tak się dzieje?

Kasia Arbuz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Drożyzna w ciuchlandach.

polak to jest taki ze jak widzi, ze mozna sie dorobic to i podnosi ceny... nie nauczylas sie?

nie wiem gdzies ty widziala wysokie ceny i to porownywalne do sklepowych.ja zawsze trafiam na niskie ceny i zaje.....e ciuchy

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Wiesz,wynajem lokalu,zusy etc, a każdy chce zarobić. Nieważne czy sprzeda za 1zł czy za 4zł to i tak klienci będą:)

Pik-Pok pozdrawia

A ja sie zgadzam! Sporo się porobiło sklepów z ciuchami, głównie angielskich firm typu next, top shop, m&s, w ktorych sprzedaje się ciuchy tzw "nowe", bo sa z metkami, ale przeciez pochodzą głównie z poprzednich sezonow lub wadliwych czy po reklamacji, czyli 2 sortu. A ceny niekiedy naprawde wysokie. Wcale nie tak dawno widziałam bluzkę h&m-u za 40 zl, która pewnie normalnie kosztowała z 60 zl. Second handy naprawde zaczynaja się cenić.

dream on

Albo koszulki z krótkim rękawem po 15 zl jak teraz w sklepach można kupić za 20zl po przecenach

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

pitole ja tam sie w lidlu ubieram :]

taaa?? a ja sie ubieram w domu u siebie...cieplej i ludzie nie patrzą;-]

Ja nie mówię,że we wszystkich ciuchlandach jest drogo, ale w wiekszości.Byłam wczoraj w tym sklepie obok kwiaciarni Marzenie.Koszulka dla rocznego dziecka za 10 zł, czy to nie przesada? Tunika 60 zł.I tak mogę wymieniać.Moim zdaniem gruba przesada.

Kasia Arbuz

a ja wale ciucholandy, chodzę tylko w markowych rzeczach

Łomża, Łomża, Łomża . . .

heh Kasia w tych cenach to naprawdę w sklepach kupisz:) Jeżeli chodzi o dziecięce to w stokrotce w 5-10-15 są zawsze jakieś przeceny i fajne ubranka mozna kupić:)

ja ostatnio kupilam skore za 120 ale jestem z niej bardzo zadowolona, ciuchlandzie przy polo

Drożyzna i to jaka!byliście w Sandclaudia na Niemcewicz tak dopiero są ceny kosmos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!właścicielka to na głowę padła i nie tylko...............

ach ten kryzys . . .

Łomża, Łomża, Łomża . . .

Właścicielka Sanclaudii (ceny rzeczywiście dużo za duże )jest poza tym tak wyniosła jakby conajmniej galerię sztuki prowadziła . Byłam raz i nigdy więcej .

Oj no przyznam, że i mi nie przypadła do gustu, raz zaszłam z ciekawości i już więcej nie popełnię tego błedu.

Nie lepiej coś nowego i dobrego wyhaczyć na Allegro? Czasem w licytacji można naprawdę kupić super ciuch po okazyjnej cenie. A nie płacić dużo i to jeszcze za używane :]

a w "Gabrysi" przy starym dworcu PKS, sklep jak się idzie w stronę ratusza? tam mi się zdaje w miarę przyzwoite ceny

Osobiście też kupuję na allegro, bo nieznoszę chodzić po sklepach..ale niektórzy najpierw wolą przymierzyć i zobaczyć jak wyglądają w danym ciuchu i jak wyglądają takniny z których są uszyte rzeczy, gdyż jakby nie patrzeć czasem trafi się przeźroczysty bubel mimo, że nowy ..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org