środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dziary

hej nie wiecie kto poza Kabaryną dziarga w łomży??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dziary

Chcesz być fajny ? Nie udało ci się .

nie chodzi o bycie fajnym tylko chce sie dowiedziec czy ktoś poza Kabaryną dziarga bo obiło mi się o uszy że on wyjeżdża

wpisz w "szukaj" dziary a wyskoczy ci kilka tematów które były już na forum o tym charakterze ...

W Czerwonym Borze na 100we robio i tanio wychodzi, tylko że musisz jechać osobiście i sie dopytać bo nie maja tam telefonu. Pozdrawiam a i pamietaj żeby w łażni się nie schylać jak ci coś upadnie.

p.c.t.s.

W Łomży chyba nie warto, jeżeli planujesz zrobić, sobie pamiątkę na całe życie to chyba warto odwiedzić jakiś poważny salon np w Wawie

flyn dobre dobre:):) co do pana XyZ1987 i jego tematu to widze ze bys ze swoim słownictwem pasował jak ulał do "lokalu" w czerwonym borze a tak wogóle to jak szukasz jakiegos amatora od tatuazu w Łomzy to gratuluje zapewne chcesz zrobic sobie goła babe albo kotwice co?? kolego nazbieraj kasy i jedz do jakiegos porzadnego salonu tatuazu- taka rada !!!

flyn fajnie ze sie podzieliłes swoimi doświadczeniami ale mnie to nie rusza, bo wyobraź sobie że jestem dziewczyną i mam już tatuaż który robiłam u Kabaryny i uważam że akurat on nie jest amatorem. Poza tym chcę zrobić kolejny a niestety Kabaryna niedługo wyjeżdża i nie wiadomo czy się wyrobi

ale chwalisz sie ku.rwa szmato czy zalisz??

w w w . Ż A L . c o m . p l

Prowokator

FIN taka mała rada, zacznij się leczyć, a nie wyzywasz wszystkich chociaż nie masz powodu. Z tobą jest chyba coś nie tak. Jak Ci coś nie pasuje to nie udzielaj się na tym forum. PzDr.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org