Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziary |
hej nie wiecie kto poza Kabaryną dziarga w łomży??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziary |
Chcesz być fajny ? Nie udało ci się . ![]()
|
|
nie chodzi o bycie fajnym tylko chce sie dowiedziec czy ktoś poza Kabaryną dziarga bo obiło mi się o uszy że on wyjeżdża
|
|
wpisz w "szukaj" dziary a wyskoczy ci kilka tematów które były już na forum o tym charakterze ...
|
|
W Czerwonym Borze na 100we robio i tanio wychodzi, tylko że musisz jechać osobiście i sie dopytać bo nie maja tam telefonu. Pozdrawiam a i pamietaj żeby w łażni się nie schylać jak ci coś upadnie. p.c.t.s.
|
|
|
flyn dobre dobre:):) co do pana XyZ1987 i jego tematu to widze ze bys ze swoim słownictwem pasował jak ulał do "lokalu" w czerwonym borze a tak wogóle to jak szukasz jakiegos amatora od tatuazu w Łomzy to gratuluje zapewne chcesz zrobic sobie goła babe albo kotwice co?? kolego nazbieraj kasy i jedz do jakiegos porzadnego salonu tatuazu- taka rada !!!
|
|
flyn fajnie ze sie podzieliłes swoimi doświadczeniami ale mnie to nie rusza, bo wyobraź sobie że jestem dziewczyną i mam już tatuaż który robiłam u Kabaryny i uważam że akurat on nie jest amatorem. Poza tym chcę zrobić kolejny a niestety Kabaryna niedługo wyjeżdża i nie wiadomo czy się wyrobi
|
|
ale chwalisz sie ku.rwa szmato czy zalisz??
|
|
w w w . Ż A L . c o m . p l Prowokator
|
|
FIN taka mała rada, zacznij się leczyć, a nie wyzywasz wszystkich chociaż nie masz powodu. Z tobą jest chyba coś nie tak. Jak Ci coś nie pasuje to nie udzielaj się na tym forum. PzDr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |