Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idź na wybory!!!!!! Polska to nie k u r wa by reprezentował ja alfons!!! |
![]() Polska jeden dom ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idź na wybory!!!!!! Polska to nie k u r wa by reprezentował ja alfons!!! |
całośc tutaj poczytajcie na taką szumowinę pojdziecie głosować ? to sa potwierdzone fakty nei żadne ataki służb https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/karol-nawrocki-i-tajemnice-grand-hotelu-zrodla-onetu-uczestniczyl-w-procederze/kqwwbef Polska jeden dom ![]()
|
|
jest reakcja NAWROCKIEGOM powiedział ,ze pozwie Onet za zniesławienie w trybie cywilnym i karnym problem w tym czemu nie wyborczy wszak to tryb specjalnie do takich sytuacji. Odpowiedź prosta bom boi się ,ze w ciagu 24 godzin by przegrał i sąd potwierdziłby tym jeszcze przed wyborami to jak fakt. Polska jeden dom ![]()
|
|
co pisowscy degeneraci boicie sie prawdy czemu nie w trybie wyborczym? co boicie sie ,ze Polska dowie sie prawdy Polska jeden dom ![]()
|
|
a Polska jeden dom ![]()
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
To są wybory głowy państwa. Takie zarzuty nie mogą czekać na rozstrzygnięcie po wyborach. Karol Nawrocki powinien złożyć dziś pozew w trybie wyborczym. Jeśli Onet napisał nieprawdę, powinien ponieść odpowiedzialność jeszcze przed wyborami. I to dotkliwą. Jeśli to prawda, te zarzuty są kompromitujące dla kandydata na prezydenta\". Polska jeden dom ![]()
|
|
albo składa pozew w trybie wyborczym albo jest faktycznie alfonsem który boi się konfrontacji przed wyborami z oczywistym faktem i dowodami na jego kurewski fach który uprawiał. Polska jeden dom ![]()
|
|
albo składa pozew w trybie wyborczym albo jest faktycznie alfonsem który boi się konfrontacji przed wyborami z oczywistym faktem i dowodami na jego kurewski fach który uprawiał. Polska jeden dom ![]()
|
|
👌 Polska jeden dom ![]()
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
Badania POlazuja, że ćpający Alfonsio nie traci jednak POparcia mimo ujawniania tak szkaradnych spraw. Trzaskowi też nie rośnie, zatem POlska może mieć prezydenta człowieka z gangsterskiego półświatka, który nieprzeszedł normalnej procedury POświadczenia bezpieczeństwa, czy dopuszczenia do największych tajemnic państwowych (certyfikat otrzymał de facto od ojca chrzestnego PiSlamskiej mafii), publicznie znana jest wypowiedź jednego z gangsterów, w której zapewnia, że Alfonsio zrobi dla niego wszystko. POlsce zatem grozi niebezpieczeństwo, że prezydent będzie wykonywał POlecenia przestępczej, sutenerskiej mafii. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nich Bóg ma Polskę w opiece i spowoduje ,że alfons, ćpun , oszust nei zostanie wybrany na prezydenta tego dumnego i pienego kraju bo tak jakby napluć każdemu obywatelowi w twarz i nasrać na majestat tego urzedu i narodu Polskiego. Polska jeden dom ![]()
|
|
Zamiast Urzędu Prezydenta będzie Urząd Sutenera RzeczPOsPOlitej... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
Niebezpieczne związki Rafała Trzaskowskiego to nie tylko książka. To ostrzeżenie przed tym co kryje się za fasadą polskiej polityki. I przed tym co może nadejść. Już nadchodzi- IV Rzesza Niemiec. ... Już nadchodzi - IV Rzesza Niemiec ![]() Rafał Trzaskowski + Donald Tusk to IV Rzesza Niemiec za rok! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” … Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza dziś Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i ichnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
rodaku to ostatnia szansa by pisowskie szambo nie wylało na ulice i utopiło twoje marzenia o wolności Polska jeden dom ![]()
|
|
NaszaPolska, cyt: ,,Nich Bóg ma Polskę w opiece i spowoduje ,że alfons, ćpun , oszust nei zostanie wybrany na prezydenta tego dumnego i pienego kraju bo tak jakby napluć każdemu obywatelowi w twarz i nasrać na majestat tego urzedu i narodu Polskiego.,, De*bilu dobry opis ale dla twojego kandydata i dlatego NIE TRZASKAM !!! Polska cała bez Rafała !!! DiDi
|
|
chamie bez chaty, tobie rozum już dawno się rozTrzaskał..., bo tylko kretyni głosują na ćpającego Alfonsia... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
CAŁA POLSKA NA RAFAŁA obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |