Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idź na wybory!!!!!! Polska to nie k u r wa by reprezentował ja alfons!!! |
![]() Polska jeden dom ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idź na wybory!!!!!! Polska to nie k u r wa by reprezentował ja alfons!!! |
całośc tutaj poczytajcie na taką szumowinę pojdziecie głosować ? to sa potwierdzone fakty nei żadne ataki służb https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/karol-nawrocki-i-tajemnice-grand-hotelu-zrodla-onetu-uczestniczyl-w-procederze/kqwwbef Polska jeden dom ![]()
|
|
jest reakcja NAWROCKIEGOM powiedział ,ze pozwie Onet za zniesławienie w trybie cywilnym i karnym problem w tym czemu nie wyborczy wszak to tryb specjalnie do takich sytuacji. Odpowiedź prosta bom boi się ,ze w ciagu 24 godzin by przegrał i sąd potwierdziłby tym jeszcze przed wyborami to jak fakt. Polska jeden dom ![]()
|
|
co pisowscy degeneraci boicie sie prawdy czemu nie w trybie wyborczym? co boicie sie ,ze Polska dowie sie prawdy Polska jeden dom ![]()
|
|
a Polska jeden dom ![]()
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
To są wybory głowy państwa. Takie zarzuty nie mogą czekać na rozstrzygnięcie po wyborach. Karol Nawrocki powinien złożyć dziś pozew w trybie wyborczym. Jeśli Onet napisał nieprawdę, powinien ponieść odpowiedzialność jeszcze przed wyborami. I to dotkliwą. Jeśli to prawda, te zarzuty są kompromitujące dla kandydata na prezydenta\". Polska jeden dom ![]()
|
|
albo składa pozew w trybie wyborczym albo jest faktycznie alfonsem który boi się konfrontacji przed wyborami z oczywistym faktem i dowodami na jego kurewski fach który uprawiał. Polska jeden dom ![]()
|
|
albo składa pozew w trybie wyborczym albo jest faktycznie alfonsem który boi się konfrontacji przed wyborami z oczywistym faktem i dowodami na jego kurewski fach który uprawiał. Polska jeden dom ![]()
|
|
👌 Polska jeden dom ![]()
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
Badania POlazuja, że ćpający Alfonsio nie traci jednak POparcia mimo ujawniania tak szkaradnych spraw. Trzaskowi też nie rośnie, zatem POlska może mieć prezydenta człowieka z gangsterskiego półświatka, który nieprzeszedł normalnej procedury POświadczenia bezpieczeństwa, czy dopuszczenia do największych tajemnic państwowych (certyfikat otrzymał de facto od ojca chrzestnego PiSlamskiej mafii), publicznie znana jest wypowiedź jednego z gangsterów, w której zapewnia, że Alfonsio zrobi dla niego wszystko. POlsce zatem grozi niebezpieczeństwo, że prezydent będzie wykonywał POlecenia przestępczej, sutenerskiej mafii. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nich Bóg ma Polskę w opiece i spowoduje ,że alfons, ćpun , oszust nei zostanie wybrany na prezydenta tego dumnego i pienego kraju bo tak jakby napluć każdemu obywatelowi w twarz i nasrać na majestat tego urzedu i narodu Polskiego. Polska jeden dom ![]()
|
|
Zamiast Urzędu Prezydenta będzie Urząd Sutenera RzeczPOsPOlitej... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
✌ Polska jeden dom ![]()
|
|
Niebezpieczne związki Rafała Trzaskowskiego to nie tylko książka. To ostrzeżenie przed tym co kryje się za fasadą polskiej polityki. I przed tym co może nadejść. Już nadchodzi- IV Rzesza Niemiec. ... Już nadchodzi - IV Rzesza Niemiec ![]() Rafał Trzaskowski + Donald Tusk to IV Rzesza Niemiec za rok! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” … Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza dziś Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i ichnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
rodaku to ostatnia szansa by pisowskie szambo nie wylało na ulice i utopiło twoje marzenia o wolności Polska jeden dom ![]()
|
|
NaszaPolska, cyt: ,,Nich Bóg ma Polskę w opiece i spowoduje ,że alfons, ćpun , oszust nei zostanie wybrany na prezydenta tego dumnego i pienego kraju bo tak jakby napluć każdemu obywatelowi w twarz i nasrać na majestat tego urzedu i narodu Polskiego.,, De*bilu dobry opis ale dla twojego kandydata i dlatego NIE TRZASKAM !!! Polska cała bez Rafała !!! DiDi
|
|
chamie bez chaty, tobie rozum już dawno się rozTrzaskał..., bo tylko kretyni głosują na ćpającego Alfonsia... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
CAŁA POLSKA NA RAFAŁA obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |