Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
de.wotki i ślepe chviszcza |
Nie chce mi się z wami kretynami gadać... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: de.wotki i ślepe chviszcza |
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
![]() Przestroga dla paplaka. Gdy się nadużywa używek i wykonuje funkcję wydziału propagandy PZPR to skutki są j.w. No i woda sodowa działa /.../ ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Kiedyś Chiny podbiją cały świat. Tak to wszystko się skonczy teraz. To jest naprawdę straszna sprawa. ________________________________ SprytnaBestia.pl
|
|
paplik, bądź konsekwentny nie udzielaj się z GŁUPINYMI PRZEKORZANKAMI ze de.wotką i ślepym chviszczem NIE KARM TROLII ! ... OLEJ to towarzystwo ciepłym moczem, niech sami ze sobą PISzą i się ośmieszają, ... argument walki z DEBILAMI na forum, tu do nikogo nie dociera, ich i tak nic nie przekona, że białe jest białe, a czarne czarne . PiSz dalej, obiektywnie oceniaj polską scenę polityczną obiektywny realista
|
|
I pozostań z antypolskimi kvrvami.
|
|
...tak, nawet gdyby mi Alfonsio kawalerkę darował to nie zniżę się do POziomu prostaty De.wotki... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Nie podniecaj się. Ukradzionej kamienicy też ci nie darują.
|
|
Wiem doskonale, że PiSlamiści nic co ukradli dobrowolnie nie oddadzą... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. One są naprawdę wręcz doskonałe jak dla mnie _______________________ Prace magisterskie po angielsku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |