Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
de.wotki i ślepe chviszcza |
Nie chce mi się z wami kretynami gadać... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: de.wotki i ślepe chviszcza |
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
![]() Przestroga dla paplaka. Gdy się nadużywa używek i wykonuje funkcję wydziału propagandy PZPR to skutki są j.w. No i woda sodowa działa /.../ ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Kiedyś Chiny podbiją cały świat. Tak to wszystko się skonczy teraz. To jest naprawdę straszna sprawa. ________________________________ SprytnaBestia.pl
|
|
paplik, bądź konsekwentny nie udzielaj się z GŁUPINYMI PRZEKORZANKAMI ze de.wotką i ślepym chviszczem NIE KARM TROLII ! ... OLEJ to towarzystwo ciepłym moczem, niech sami ze sobą PISzą i się ośmieszają, ... argument walki z DEBILAMI na forum, tu do nikogo nie dociera, ich i tak nic nie przekona, że białe jest białe, a czarne czarne . PiSz dalej, obiektywnie oceniaj polską scenę polityczną obiektywny realista
|
|
I pozostań z antypolskimi kvrvami.
|
|
...tak, nawet gdyby mi Alfonsio kawalerkę darował to nie zniżę się do POziomu prostaty De.wotki... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Nie podniecaj się. Ukradzionej kamienicy też ci nie darują.
|
|
Wiem doskonale, że PiSlamiści nic co ukradli dobrowolnie nie oddadzą... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. One są naprawdę wręcz doskonałe jak dla mnie _______________________ Prace magisterskie po angielsku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |