Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duduś palił fajki i to z kim!? |
Mogę w tej chwili wspomnieć, że kiedy jeszcze w początkowym okresie, kiedy był prezydentem elektem, może jeszcze przez chwilę także po zaprzysiężeniu, on tutaj przychodził na Nowogrodzką i zwykle dowiadywałem się o tym w ten sposób, że \"pan prezydent razem z Barbarą w kuchni palą papierosy i rozmawiają\". To byli ludzie, którzy się dobrze znali. Chyba się też i lubili... ...paliła fajki i nie chciała na koniec POmocy lekarskiej, ale to też wina króla Europy..! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duduś palił fajki i to z kim!? |
![]() Solidnie zapracował paplak na taką diagnozę Tuwima Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
![]() „rudy błazen z druhem” Merkel. Putin nie robi żółwika z szujami? Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Przypomnijmy, PRZYPOMNIJMY, że pani Basia to spadek po Pieńskowskim, Jaruzelskim, Rakowskim .... . Byłych premierach PRL. I sekretarz KC PZPR-pis dostał w spadku po premierach PRL nie tylko panią Basię, ale też kierowcę ww. \"dygniatrzy\", TW Ryszarda, TW Wolfganga (męża kucharki I sekretarza KC PZPR-pis i pełniącej w jego imieniu szefowej TK), nadwornego błazna TW SB Zelnika, no i mienie po PZPR. I to kolejny dowód jak towarzysze Piotrowicze z PZPR-pis ruxali, ruxają i będą ruxać czopków PiSdowskich. I się dziwić, że PZPR-pis wystawiło Alfonsa na kandydata na prezydenta? Tylko uwaga, towarzysz Kuchciński i towarzysz Piotrowicz to raczej młode ciałka. Ten tego, to tamto. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
![]() Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
pis to degeneracja polityczno moralna i zgnilizna intelektualna. Zgromadzona w jednym miejscu przez jednego małego socjopate. Zeus ![]()
|
|
![]() ![]()
|
|
największe skvrwesyny to faszyści pomalowani na Końpederację opłacani przez Moskwę. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
haha, jasne.
|
|
Dla cokolwiek kumatych to jasne jak słońce... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ciekawe ile jeszcze orderów nada Duda tym, którzy razem z nim palili fajki ? z protokołu zeznań p. Basi ; \\\"- Jako dyrektor biura prezydialnego prowadziłam kalendarz spotkań szefa partii. Inne spotkania prezesa wkomponowywałam w ten grafik. Pilnowałam czasu spotkań, mając na uwadze pewną hierarchizację spotkań i ich ważności. Jeśli wchodził gość, pan prezes zapraszał go do gabinetu. Regułą było, że po chwili ja wchodziłam zapytać, czy gość życzy sobie kawy lub herbaty i na tym moja rola się kończyła \\\"- zeznała. Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski za parzenie kawy i herbaty w sekretariacie prezesa partii :)))) obiektywny realista
|
|
Wydaje się, że to osobisty i refleksyjny moment na temat ważnej relacji w okresie transformacji. Wzmianka o prezydent-elekt Nowogrodzkiej i nieformalne interakcje w kuchni malują obraz znajomości i wzajemnego szacunku. Intrygujące jest to, jak więź między tymi osobami, pomimo ich prestiżowych ról, wydawała się być osadzona w prostych, ludzkich momentach. Ostatnia uwaga na temat „króla Europy” dodaje interesującą warstwę, prawdopodobnie sugerując polityczne lub osobiste frustracje związane z opieką medyczną. Aby uzyskać więcej informacji i uzyskać dalsze spostrzeżenia, koniecznie odwiedź link, gdzie wszystko jest szczegółowo wyjaśnione: https://mycompany.filemail.com/d/fjvctdtzymyaozw
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |