Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duduś palił fajki i to z kim!? |
Mogę w tej chwili wspomnieć, że kiedy jeszcze w początkowym okresie, kiedy był prezydentem elektem, może jeszcze przez chwilę także po zaprzysiężeniu, on tutaj przychodził na Nowogrodzką i zwykle dowiadywałem się o tym w ten sposób, że \"pan prezydent razem z Barbarą w kuchni palą papierosy i rozmawiają\". To byli ludzie, którzy się dobrze znali. Chyba się też i lubili... ...paliła fajki i nie chciała na koniec POmocy lekarskiej, ale to też wina króla Europy..! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duduś palił fajki i to z kim!? |
![]() Solidnie zapracował paplak na taką diagnozę Tuwima Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
![]() „rudy błazen z druhem” Merkel. Putin nie robi żółwika z szujami? Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Przypomnijmy, PRZYPOMNIJMY, że pani Basia to spadek po Pieńskowskim, Jaruzelskim, Rakowskim .... . Byłych premierach PRL. I sekretarz KC PZPR-pis dostał w spadku po premierach PRL nie tylko panią Basię, ale też kierowcę ww. \"dygniatrzy\", TW Ryszarda, TW Wolfganga (męża kucharki I sekretarza KC PZPR-pis i pełniącej w jego imieniu szefowej TK), nadwornego błazna TW SB Zelnika, no i mienie po PZPR. I to kolejny dowód jak towarzysze Piotrowicze z PZPR-pis ruxali, ruxają i będą ruxać czopków PiSdowskich. I się dziwić, że PZPR-pis wystawiło Alfonsa na kandydata na prezydenta? Tylko uwaga, towarzysz Kuchciński i towarzysz Piotrowicz to raczej młode ciałka. Ten tego, to tamto. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
![]() Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
pis to degeneracja polityczno moralna i zgnilizna intelektualna. Zgromadzona w jednym miejscu przez jednego małego socjopate. Zeus ![]()
|
|
![]() ![]()
|
|
największe skvrwesyny to faszyści pomalowani na Końpederację opłacani przez Moskwę. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
haha, jasne.
|
|
Dla cokolwiek kumatych to jasne jak słońce... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ciekawe ile jeszcze orderów nada Duda tym, którzy razem z nim palili fajki ? z protokołu zeznań p. Basi ; \\\"- Jako dyrektor biura prezydialnego prowadziłam kalendarz spotkań szefa partii. Inne spotkania prezesa wkomponowywałam w ten grafik. Pilnowałam czasu spotkań, mając na uwadze pewną hierarchizację spotkań i ich ważności. Jeśli wchodził gość, pan prezes zapraszał go do gabinetu. Regułą było, że po chwili ja wchodziłam zapytać, czy gość życzy sobie kawy lub herbaty i na tym moja rola się kończyła \\\"- zeznała. Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski za parzenie kawy i herbaty w sekretariacie prezesa partii :)))) obiektywny realista
|
|
Wydaje się, że to osobisty i refleksyjny moment na temat ważnej relacji w okresie transformacji. Wzmianka o prezydent-elekt Nowogrodzkiej i nieformalne interakcje w kuchni malują obraz znajomości i wzajemnego szacunku. Intrygujące jest to, jak więź między tymi osobami, pomimo ich prestiżowych ról, wydawała się być osadzona w prostych, ludzkich momentach. Ostatnia uwaga na temat „króla Europy” dodaje interesującą warstwę, prawdopodobnie sugerując polityczne lub osobiste frustracje związane z opieką medyczną. Aby uzyskać więcej informacji i uzyskać dalsze spostrzeżenia, koniecznie odwiedź link, gdzie wszystko jest szczegółowo wyjaśnione: https://mycompany.filemail.com/d/fjvctdtzymyaozw
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |