Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wizyta PO w Łomży |
20 kwietnia o 17.30 Marszałek Senatu Tomasz Grodzki odbędzie spotkanie z wyborcami . Zapraszamy wszystkich chętnych posiadających koperty . Służba porządkowa ma sprawdzać czy nie są puste , powitajmy hojnymi darami osobę temu godną .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wizyta PO w Łomży |
Jak się pisze - - syn UB-ka - czy UB-eka? ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Jeniec - rozemocjonowany idioto, pisałeś już o tym wczoraj. Zaaplikuj sobie jakiś farmaceutyk na uspokojenie, bo nie doczekasz chwili, na którą zapraszasz ...
|
|
Bardzo dobry POmysł! Niech PiSlamska hołota przyniesie koperty z datkami jak przy kolędzie. W ten sPOsób chociaż częściowo odkupi swe winy wyrządzanie POlsce szkód przez głosowanie na kaczafistów. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Nie ma sensu włączać się w spór zastępczy… Nie jesteśmy skazani na wegetację ze zmowy EuroWariatów z EuroSodomy z Bandą Czworga. Bo to oni uczestniczą w budowie Wielkiego Resetu! Nie jesteśmy skazani na socjalistyczną PiS i Waszyngton Ani komunistyczno-różową PO i Berlin z aferami Brukseli Mamy przecież polską drogę – Konfederację Wolność i Niepodległość Konfederacja proponuje - #OddamyPolskęPolakom! ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Nie ma sensu włączać się w spór zastępczy… Nie jesteśmy skazani na wegetację ze zmowy EuroWariatów z EuroSodomy z Bandą Czworga. Bo to oni uczestniczą w budowie Wielkiego Resetu! ... Mamy przecież polską drogę – Konfederację Wolność i Niepodległość Konfederacja proponuje - #OddamyPolskęPolakom! ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Poniesie się po Łomży kwìiiiiiiiiik czerwonych komunistycznych świń PiSdowskich i hajhitlery typu dvpokrata już kwiiiiiiiczy. Hajhitlerko dvpokratko, a czy Ci powiedział twój tate wzorowy f-sz SB, dlaczego nie masz napletka? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
@admin - powiedz @ziomex-owi że nie mam doświadczeń które mi tu wmawia. Proste - ja prowadzę normalne życie ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Jak mnie cieszy ten kwik wyborców PO . Wyborco zapamiętaj . Oddając swój głos na PO będziemy Nam chu ja dali .
|
|
Jeniec-niewolnik PiSdziej trzody…. ![]() urbi et orbi !
|
|
na PiSlamistów głosują wszelkiej maści nieudacznicy, którzy oglądają się tylko na tych, którzy coś im dadzą za darmo, to taka swołocz, którą można określić słowami: homo lenio-katolicus. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"na PiSlamistów głosują wszelkiej maści nieudacznicy\" Za to na POyebów: - kvrva, złodziej i zomowiec.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |