Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wizyta PO w Łomży |
20 kwietnia o 17.30 Marszałek Senatu Tomasz Grodzki odbędzie spotkanie z wyborcami . Zapraszamy wszystkich chętnych posiadających koperty . Służba porządkowa ma sprawdzać czy nie są puste , powitajmy hojnymi darami osobę temu godną .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wizyta PO w Łomży |
Jak się pisze - - syn UB-ka - czy UB-eka? ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Jeniec - rozemocjonowany idioto, pisałeś już o tym wczoraj. Zaaplikuj sobie jakiś farmaceutyk na uspokojenie, bo nie doczekasz chwili, na którą zapraszasz ...
|
|
Bardzo dobry POmysł! Niech PiSlamska hołota przyniesie koperty z datkami jak przy kolędzie. W ten sPOsób chociaż częściowo odkupi swe winy wyrządzanie POlsce szkód przez głosowanie na kaczafistów. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Nie ma sensu włączać się w spór zastępczy… Nie jesteśmy skazani na wegetację ze zmowy EuroWariatów z EuroSodomy z Bandą Czworga. Bo to oni uczestniczą w budowie Wielkiego Resetu! Nie jesteśmy skazani na socjalistyczną PiS i Waszyngton Ani komunistyczno-różową PO i Berlin z aferami Brukseli Mamy przecież polską drogę – Konfederację Wolność i Niepodległość Konfederacja proponuje - #OddamyPolskęPolakom! ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Nie ma sensu włączać się w spór zastępczy… Nie jesteśmy skazani na wegetację ze zmowy EuroWariatów z EuroSodomy z Bandą Czworga. Bo to oni uczestniczą w budowie Wielkiego Resetu! ... Mamy przecież polską drogę – Konfederację Wolność i Niepodległość Konfederacja proponuje - #OddamyPolskęPolakom! ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Poniesie się po Łomży kwìiiiiiiiiik czerwonych komunistycznych świń PiSdowskich i hajhitlery typu dvpokrata już kwiiiiiiiczy. Hajhitlerko dvpokratko, a czy Ci powiedział twój tate wzorowy f-sz SB, dlaczego nie masz napletka? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
@admin - powiedz @ziomex-owi że nie mam doświadczeń które mi tu wmawia. Proste - ja prowadzę normalne życie ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Jak mnie cieszy ten kwik wyborców PO . Wyborco zapamiętaj . Oddając swój głos na PO będziemy Nam chu ja dali .
|
|
Jeniec-niewolnik PiSdziej trzody…. ![]() urbi et orbi !
|
|
na PiSlamistów głosują wszelkiej maści nieudacznicy, którzy oglądają się tylko na tych, którzy coś im dadzą za darmo, to taka swołocz, którą można określić słowami: homo lenio-katolicus. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"na PiSlamistów głosują wszelkiej maści nieudacznicy\" Za to na POyebów: - kvrva, złodziej i zomowiec.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |