Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porażająca indolencja łomżyńskich elit |
Widać źle Cię zrozumiałem, ale co do wyjścia ''na zero'' nie byłbym taki pewny, mogę się założyć, że w galerii pracę znajdzie znacznie więcej osób, niż ją straci w małym handlu, z resztą pożyjemy zobaczymy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porażająca indolencja łomżyńskich elit |
co o tym myślicie??? http://www.facebook.com/pages/18stkaclub/279734018712895?ref=tn_tnmn
|
|
VAG-iem lub innym programem sprawdzisz ale ustawia sie ja zupelnie mechanicznie,
|
|
sipowski robi osobiscie? Gdy pisalem chlopaki mialem na mysli roboli.
|
|
Czyli to są dodatkowe opłaty oprócz przysłowiowego talerzyka, a może niektórzy wliczają te koszty w cenę talerzyka, dlatego o nich nie wspominają? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
no ja chce isc do technikum na kierunek mechatronik
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czy ktoś z was wie może gdzie w Łomży można sprzedać swoje niepotrzebne nowe i używane ciuchy..?
|
|
Nie polecam P . Kurak odradzam :/ większe szkody ..
|
|
zezowaty:):) raqlan się na mnie nie poznał niestety :) To przytakuje idiota idiocie tzn. ty, jemu :):) raqlan :):) a w tą morde to ja juz od ciebie dostaje od kilku miesięcy i jakos jeszcze tego nie poczułem :) A szkoda bo chętnie bym cie poznał gówniarzu :):)Tak samo ciebie zezowaty:):) Ale wiem że nie stać was obu na odrobine odwagi żeby sie pokazać ludziom na oczy :) Mnie natomiast wiele osób zna a wy potraficie tylko jak kundle ujadac zza monitorów :):) Cwaniaczki z koziej d....y :):)
|
|
A tymczasem dobranoc buraczane liście :):) Ale zapewniam że jeszcze nie jeden raz popiszemy :0 A i mam nadzieję że okażecie się facetami jak trzeba i zechcecie sie któregos dnia pokazać :):) Twardziele w gumofilcach :):) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
spać **********
|
|
W Łomży nigdy nie będzie żadnej śmiesznej antify więc nie wiem poco wrzucasz tutaj takie śmieci.
|
|
Dzisiaj:)
|
|
Jeżeli chodzi o zaprojektowanie wnętrz to polecam p. Macieja swietnie sie z nim pracuje
|
|
maruda po co mi znac takiego poj*** jeszcze mi swoją chorą wiedzą rozum skurczysz wielbłądzi naplecie utarzany w piasku :):):) i ja nie siedzę sobie tu juz kilka dobrych miesięcy a z miesiąc nie jestem uzależniony jak ty i zarośnięty od pasa w dół jak tatrzanski niedzwiedź który siedzi codziennie przed komputerem na forum któremu matka musi 3 razy dziennie zmieniać pampersy bo nawet dupska do wc nie mozesz ruszyć :):):) a i dobrze że ciebie wszyscy znają bo jesteś taki piękny jak róża co się z kibla wynurza :):) z chorymi jak ty ludzmi co mieli spięcie w inkubatorze się nie zadaję zwłaszcza ze stara musiała cię kwasem karmić nawet za młodu ze taki poj*** jesteś aż szkoda Cię bić :):) i współczuję ,że taką osobę jak ty w książce nie opisali jak matkę madzi
|
|
|
Łomżyniacy sie nie znają.Bo tylko jebane dresy łażą i myślą że żądzą.Ale na śląsku np jest inaczej tu są sami metale skejci,emo 3% to dresi w 80% metale Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Masakra tutaj pisz oke? Nie wiem co to system operacyjny ale chyba ma to,wytlumaczysz co to jest?
|
|
wszyscy placa tylko nikt nie wyjmuje pieniedzy moze ktos ma komara na czesci interesuje mnie kilka zeczy Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |