Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To są wasi idole |
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/katowice-prokuratura-zaprzecza-ze-kamil-d-przyznal-sie-winy/bfwj9k2 Celebryta i gwiazda tvn (waszej ulubionej stacji co pierze wam mózgi) Takiej Polski chcecie Polski bez kościoła Polski bez PIS Polski bez kręgosłupa moralnego i wartości Polski róbta co chceta. Polski gdzie można jeździć samochodem bez prawka oc potrącić staruszkę i sędzia was uniewinni jak to zrobił jeden dziennikarz Polski dla wybranych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To są wasi idole |
kultura osobista https://www.youtube.com/watch?v=NclHtjj3aWM
|
|
a tu Tomasz Lis też wasz idol https://www.youtube.com/watch?v=WVzoocILgz4 demokracji wy złodzieje
|
|
poważnie wyssałeś to z hemoroidów twego idola Piotrowicza? ***** ***
|
|
ry(e)ju ...ludzie racjonalni w zasadzie nie mają idoli, a już z pewnością nie spośród dziennikarzy, jeden wy.ebany z TV za nieodPOwiednie zachowanie, drugi znany, ale nie stojący na szczycie tej grupy zawodowej..., natomiast ty masz faktycznych idoli, ba wierzysz w świętość ludzi, modlisz się do ludzi, ostatnio jeden z twoich idoli opuścił ten świat POwodując niemała twoją frustrację..., przyPOminam ci abepe Paetza... ![]() Przezorny zawsze zaszczepiony Nie bóg tylko człowiek jest dobrem najwyższym.
|
|
Tak jest jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to trzeba skrobnąć o hemoroidach. Facet na medal? Kasia..
|
|
Autor: paplik (---.static.arubacloud.pl)Data: 03-12-19 22:17 ry(e)ju ...ludzie racjonalni w zasadzie nie mają idoli, a już z pewnością nie spośród dziennikarzy, jeden wy.ebany z TV za nieodPOwiednie zachowanie, drugi znany, ale nie stojący na szczycie tej grupy zawodowej..., natomiast ty masz faktycznych idoli, ba wierzysz w świętość ludzi, modlisz się do ludzi, ostatnio jeden z twoich idoli opuścił ten świat POwodując niemała twoją frustrację..., przyPOminam ci abepe Paetza... ten pedz to raczej twój idol ja nie rucham w dvpę innych facetów
|
|
nie pociągają mnie
|
|
wy pedały powinniście się trzymać razem a nie szczuć jeden na drugiego
|
|
ryju.... ![]() urbi et orbi !
|
|
Autor: Kasia.. (---.centertel.pl)Data: 03-12-19 22:22 Tak jest jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to trzeba skrobnąć o hemoroidach. Facet na medal? Kasia.. _________________________ wskażesz towarzyszko mi moją wypowiedź, gdzie wychwalałem Kamila Durczoka? Tomasza Lisa, czy TVN? A masz pretensję, że nie wspominam o tym, że ty też zasysasz hemoroidy Piotrowiczom? To jest dopiero idol dla czopów i PiSdzielców. ***** ***
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |