czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komuna wróciła

a czemu nie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komuna wróciła

własnie okoliczności tego zaginięcia są dziwne - pisze się wyszła w nieznanym kierunku - nic nikomu nie powiedziała czy nei chciała powiedzieć gdzie idzie ?

Nie oceniajcie jak nie znacie!!!

w Łomży nie kupisz a zrobić na zamówienie drogo wychodzi trzeba poszukać gotowców.

facmen

Witam.
Czy wie ktoś gdzie 17 latem może zostać zatrudniony w Łomży? Mam aktualną książeczkę sanepid.

Chamskie jeżeli chodzi o ścisłość.

dobrze ze poszukuje domu dla tego psa. Więc kochani zamknijcie geby tylko kto chce pomoc niech pomaga bo psina czeka.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Witam. Jeden kabel od głośnika jest za krótki, jest to zwykły kabel od kina domowego. Potrzebuję długości 10 metrów. Gdzie dostanę taki kabel w Łomży ?

facmen

W ostrołece jest super.

Tylko o co chodzi...

Otoz jak sie dowiem ze trzeba robic artroskopie to dobrze dobrze... trudno... ale zaden lekarz z lomzy tego nie zaproponowal - nawet nie wykonal badan w tym celu!

A czy komus dr Kruszewski pomogl w inny sposob? To znaczy przepisal dobry antybiotyk, zastrzyki itp itd ?

Czy kazdemu ktoremu pomogl to tylko operacja/ zabiegiem?

Bo ja i porzadnych lekow nawet nie dostalem puki co... a z tego co sie widze po zakresie ruchow to jakby wiezadla sprawne, łąkotki chyab tez...

poprawka - potrzebuję 14 metrów :d

Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu naszego ukochanego pieska. Wczoraj w godzinach popołudniowych zaginęła nasza ukochana suczka, która była już z nami wiele lat. Prawdopodobnie dobrzy ludzie odwieźli ją do schroniska, ale niestety wymknęła się i uciekła. Miczka to pinczerek miniaturowy tzw. ratlerek. Krótka sierść koloru brązowego, duże oczy i różowa obróżka. Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat naszej ukochanej suczki proszę o kontakt. Oczywiście dla wszystkich którzy wskażą miejsce pobytu suczki przewidzieliśmy nagrodę . Jeżeli ktokolwiek widział ją proszę o kontakt, bo dzieciaki bardzo tęsknią i płaczą do swojego pupilka.

Tel. 504036818

Cleric nie sądze, że doszło naruszenia dóbr, a jeżeli tak to tu zdecydowanie po połowie wina począwszy od roztropnej osoby, która chciała błysnąć w temacie w którym zaistniał jako pierwszy odnośnik.

Bexx widze ze mocny to ty tylko w gebie jestes bo tylko ciagle jakies pretensje masz nie wiadomo o co a zero konkretów z twojej strony.Wiec jezeli nie masz zamiaru pomoc to to forum nie jest dla ciebie.A dla scisłosci to oboje z zona wyjezdzamy w kwietniu za granice dlatego szukamy mu drugiego domu.Gdyby nie wyjazd nie oddawałbym go.

ja mam do sprzedania Samsunga SGH-D900i za 50 zł

Bardzo mocno 3mam kciuki, żeby się znalazła. Wyobrażam sobie jak Państwo tęsknić bo sama mam dwa psy. Jeśli cokolwiek będę wiedziała, zadzwonię.

no słyszałam jak to dobrzy ludzie zapakowali do bagaznika samochodu ratlerka i fru z nim do schroniska, auto przed schroniskiem bagaznik otworzyli a biedny, wystraszony psiak wyskoczyl z bagaznika i pogonil przed siebie, dobroci ludzie oj dobroci, takiego psiaka to się bierze pod bluzę, na ręce albo na smycz a nie jak "psa" w bagażnik, a poza tym po co zgarneli skądś tam, piesek za 5 min lub za godzinę wrocilby do domu, ale nie, trzeba go od razu i to biegiem do schroniska, tfu z takimi ludzmi i ich dobrocia, zbulwersowana jestem to i chaotycznie pisze

megan- my ciebie nie rozumiemy ? kto tu chciał zablyszczeć bo na pewno nie ja , a moje wypowiedzi w tym temacie są tylko związane z tematem , pomocą prawną którą znalazłem w google oraz spostrzeżeniami :) wiec nie wiem na kogo te swoje błyski kierujesz a zwłaszcza winę po połowie bo zezowate szczęscie 2 razy napisał link tej osoby zanim podjęto dyskusję .

hah o tej grze zapomniałem wspomnieć ;) dobrze by było bf3 tyle, że wątpię aby ktoś posiadał odpowiedni sprzęt ;p zatem przy bf2 pozostaniemy i day of defeat

Czy pływalnia w Ostrołęce posiada wyższy standard od pływalni nr 2 przy ulicy Wyszyńskiego ?

Kasia..

no tak przeciez nic sie nie stalo,badanie zrobili i okazalo sie ze sol w porzadku, zdrowa,a tu niektorzy maciciele szukaja problemu,przeciez jak to nina26 napisala,wiele innych nieznanych nam niebezpiecznych substancji jest w zywnosci to kolejna nie robi roznicy

To wszystko z tej soli rakotworczej na drogi,truja tych biednych ludzi.Aoni mowia ze pycha

w Ostrołęce, sa 2 duze zjezdzalnie, 1-podwójna malutka, 2x jaccuzi, bicze, masaże wodne na różne cześci ciała, dwie sauny parowa i sucha. Basen do treningu, basen do pływania. Na górze jest dosyć tania i dobra restauracja, oczywiscie mozna cos kupic do jedzenia podczas pływania!, i niedługo bedzie otwarta kręgelnia na dole basenu...
Generalnie podobny poziom co w Łomży, z tym ze sauna w Ostrolece czynna jest tylko w weekend, natomiast w reszte tyg sa zarezerowane dla osób prywatnych(ktore de facto nie robia przeszkód by skorzystac), zjedzac mozna dowoli, z tego co pamietam w Lomzy tylko kilka razy zjazd jest w cenie biletu...
srednio przychodzi w ostrolece ok 1000 osób dziennie... Takze jest wesoło :)

Jak jest tak zdrowa i git to czemu nie można jej stosować w przemyśle spożywczym??? Czemu ku rwa wyżera blachy w samochodach???
Nina26 wez kup sobie worek tej soli i używaj w domu jak jest taka zdrowa!!!
A tak w ogóle ci co tak bronią JBB chyab sie z chu em pozamieniali na rozumy po to jest sól spożywcza zeby stosowac ją w wyrobach dla ludzi a sol wypadowa do posypywania ulic przecież jednym ze sloganów tej firmy jest GWARANCJA JAKOCI ORAZ SMAKU!
I gdzie tu jest jakosc.
A na filmach widac ewidentnie ze wiedzieli skad biora i co biora a pozniej jeszcze ida w zaparte.

ja proponuje spojrzeć na to trochę inaczej pomińmy jakiej narodowości byli ludzie którzy padli ofiarą naszych rodaków w tamtym okresie. Ale pamiętajmy ,ze padli oni ofiarą bestialskich mordów które tak naprawde do dzisiaj do końca nie został rozliczone a sprawcy i ich czyny częstokroć nie spotykaja się z potepieniem.

Kasia..

Ok, to pomijając Łomżę, nikt nie zamawiał w rzetelnej firmie?

a na jakiej ulicy w Ostrołęce jest ten basen??

takie posty Etinette i podobnych szkoda komentować ale skad i od kogo pochodzą chyba łatwo sie domyśleć. Nie wiem jakby nie patrzyć to trudno sie w nich dopatrzeć dobrej woli czy też zwyczajnej krzty zdrowego rozumu. Jak masz ochote i chcesz sobie kogos straszyć to czyń to rozwaznie bo zielonego pojęcia nie masz matole o czym piszesz podobnie jak twoi pracodawcy. Mnie posądzasz o zawiść natomiast u siebie niczego nie doszukałeś sie gdy sypałeś niedobrą sól ludziom do wędliny.

Kasia..

hm właśnie co znaczy mam za to płacić i to dosłownie ?

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

santreo

Określ po czyjej jestes stronie będzie mi łatwiej z tobą dyskutować, ja jestem Polakiem i mam Polskie obowiązki.

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org