Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Super eurokołchoz i jego podejście do Polaków. |
Pazurki przycięte ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Super eurokołchoz i jego podejście do Polaków. |
No i się okazał zezowate szczęście chłopem 40- 50 lat, tak zezie?
|
|
No, no tylko nie chłopem ! Młody duchem jestem. Dlaczego ta zmiana profilu, po czym tak sądzisz ?
|
|
Mam Clariona NX 509E do sprzedania,dzisiaj wystawiłem na allegro możesz obejrzeć
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czarna ja pier***e co o mnie mowia i mysla...wyrazilam wlasne zdanie na swoj sposob..a co do moich dzieci mylisz sie nie klna..ale ja tak lubie i nawet nie zamierzam sie zmieniac..nie zamierzam tak jak wiekszosc tu udawac kogos kim nie jestem..lubie klnac pobawic sie i wszystko co jest nielegalne i niedozwolone i h*j komu do tego...jestem jaka jestem a ludzie ktorzy mnie znaja kilka badz kilkanascie lat od zawsze widzieli ze nie owijam w bawelne i mowie to co mysle...a wiec jeb*c wszystkich ktorzy interesuja sie zyciem innych niech pilnuja wlasnych dup ![]() urbi et orbi !
|
|
wylot z kupisk starych po lewej stronie jak sie jedzie od Łomży facmen
|
|
Taka jest teraz Polska. Od Piasta Kołodzieja do k....wy i złodzieja. Kasia..
|
|
A już 10 marca gala boksu.
|
|
500 zl za siedzenie i pierdzenie w fotel za 8 godzin,dajcie mi taka prace od razu ja biore.
|
|
abantonino chyba sobie zartujesz... po pierwsze wynagrodzenie zalezy od wieku dziecka i co trzeba robic..ale napewno nie 500 zl Kasia..
|
|
Jeżeli dasz najniższa krajowa to ZUS opłaci za nianie składki. W 2012 to 1111,86zl netto. Tylko kto podejmie się za takie grosze opieki i odpowiedzialności za cudze dzieci. Powodzenia w poszukiwaniach.
|
|
morpheo ale opieka nad cudzym dzieckiem to dosc spora odpowiedzialnosc nie porownuj tego do jakies pracy w urzedzie badz gdzies w biurze albo gdziekolwiek indziej...
|
|
Wpm, wybacz, ale w Anglii (przynajmniej w stolicy) minimalna stawka w tej chwili netto to 8,5 funta- ponad 40zł. I nie piszę tego, nie mając pojęcia o czym mówię. Więc nie ściemniaj :)
|
|
Panda wykastruj kotka,żeby nie zrobiło się u Ciebie stadko.A ty samym nie będzie uciekał z domu.
|
|
A praca 7-8 godzin z cudzym dzieckiem to nie etat?? Oddajcie dzieci do żłobków za 400zl i nie wyzyskujcie bezrobotnych osób! To ile byś dał\dała to nie oznacza godnego wynagrodzenia za taka odpowiedzialność. Płacicie grosze a chcecie mieć opiekę na najwyższym poziomie ....
|
|
Ja jak robiłem swój to wszystkich objeździłem. najtaniej miał na woziwodzkiej , tam gdzie jest wulkanizacja mat-mar .
|
|
ziaam, w koncu coś merytorycznego, a nie bicie piany w stylu wiem ale nie powiem... Zastanawia mnie jednak, dlaczego państwo wtrąca się aptekarzom w leki nierefundowane, tu akurat powinna być konkurencja i walka o klienta, a karty rabatowe były plusem na korzyść ludzi, więc... Inną kwestią jest to, dlaczego apteka na Dwornej została zamknięta...
|
|
lalke dmuchana w sex shop.
|
|
gdzie na zachodzie dostaniesz tyle??bo w krajach w ktorych ja bylam placa 3 razy tyle..chyba musisz uaktualnic swoje dane...po drugie jesli chodzi o opieketo nie mam slabej wiedzy..sama szukalam to wiem moi znajomi rowniez wiec ty mi nie mow co i jak i za ile...oo i dodam ze nie mam jako takich wymagan..dziecko po prostu ma byc czyste nakarmione wychodzic na spacery oraz zabawa.... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
150 euro dziennie to się zgodzę, 500 zł za 7-8 godzin pracy dziennie to wyzysk
|
|
raczej nie sadze zeby ktokolwiek wyzyl za taka glodowa pensje...wpm i reszta madrych dac wam po 500 zl i pooplacajcie rachunki i utrzymajcie rodziny za to.. jestem ciekawa czy wam sie uda facmen
|
|
hey oki brzeczyszczykiewicz ale nie wykorzystywac ludzi do tego stopnia bo czasami taka praca to jedyne zrodlo utrzymania dla kogos....
|
|
Wiek nie ma tutaj większego znaczenia,skoro ma dwoje dzieci i je wychowuje,to wszystko gra.Widziałam opiekunkę 40-45 lat,jak szarpała dziecko,bo chciało od niej bułkę.Ludzie mają w oczach wypisane jacy są,jeśli ktoś to potrafi odczytać znajdzie odpowiednią osobę do dziecka-;) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
można by jakis turniej skleic albo nawet towarzysko pograc ;)
|
|
do "buu"- nie nie uważam, by to była wielka różnica. Lala22 na pewno tam zajrzę. dzięki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |