Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z tymi śmieciami? Np. Szyszko nie miał problemu. Od ręki dawał zezwolenia na 10 lat. |
Swoją drogą jakim łomem trzeba być, żeby płacić 5000 zł za prawko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z tymi śmieciami? Np. Szyszko nie miał problemu. Od ręki dawał zezwolenia na 10 lat. |
No już, od razu będzie obsypywał ją prezentami. To gdzie powinieneś ją zabrać to indywidualna sprawa, zależy od tego jaka jest, jeśli romantyczka to jakiś spacer ciekawą trasą i miła rozmowa, jak przypadkiem będziecie mijać kwiaciarnię czerwona róża nie zaszkodzi ;) Jeśli bardziej rozrywkowa, jakiś klub gdzie można wyszaleć się na parkiecie. Można też do kina, na rower (trochę zimno, wiem ;) Możliwości jest wiele, jak i ważnych czynników ;)
|
|
Re: Co z tymi śmieciami? Np. Szyszko nie miał problemu. Od ręki dawał zezwolenia na 10 lat. |
Smiesza mnie opinie niektorych osob... nie zwracam uwagi czy to rondo czy skrzyzowanie, po co w ogole takie pytania. trzeba umiec sie dostosowac do znakow i przepisow drogowych i tyle. fakt jest taki, ze kiedys byl jeden pas i przepustowosc byla duzo wieksza, ruch sprawniejszy, a teraz jest piekne skrzyzowanie z kilkoma pasami (bo wielkim miastowym lomzyniakom sie miasta Buialystok zachcialo), a kiedy nie przejezdzam przez nie, to zawsze pelno samochodow stoi, juz nie mowiac o porze nocnej, gdzie tez trzeba stac. paranoja!!!
|
|
ja tez mam macbooka pro i Imaca tej firmy i jest git ;) ale dla dziecka polecam tej firmy IPOD TOUCH ;) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Hej, nie wiecie czy jest czynne już skrzyżowanie koło Stacji Paliw BP? Chodzi mi o przejazd z al. Legionów przez ul. Poznańską do ul. Kraska?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |