środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co z tymi śmieciami? Np. Szyszko nie miał problemu. Od ręki dawał zezwolenia na 10 lat.

Swoją drogą jakim łomem trzeba być, żeby płacić 5000 zł za prawko.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co z tymi śmieciami? Np. Szyszko nie miał problemu. Od ręki dawał zezwolenia na 10 lat.

No już, od razu będzie obsypywał ją prezentami. To gdzie powinieneś ją zabrać to indywidualna sprawa, zależy od tego jaka jest, jeśli romantyczka to jakiś spacer ciekawą trasą i miła rozmowa, jak przypadkiem będziecie mijać kwiaciarnię czerwona róża nie zaszkodzi ;) Jeśli bardziej rozrywkowa, jakiś klub gdzie można wyszaleć się na parkiecie. Można też do kina, na rower (trochę zimno, wiem ;) Możliwości jest wiele, jak i ważnych czynników ;)

Re: Co z tymi śmieciami? Np. Szyszko nie miał problemu. Od ręki dawał zezwolenia na 10 lat.

Smiesza mnie opinie niektorych osob... nie zwracam uwagi czy to rondo czy skrzyzowanie, po co w ogole takie pytania. trzeba umiec sie dostosowac do znakow i przepisow drogowych i tyle. fakt jest taki, ze kiedys byl jeden pas i przepustowosc byla duzo wieksza, ruch sprawniejszy, a teraz jest piekne skrzyzowanie z kilkoma pasami (bo wielkim miastowym lomzyniakom sie miasta Buialystok zachcialo), a kiedy nie przejezdzam przez nie, to zawsze pelno samochodow stoi, juz nie mowiac o porze nocnej, gdzie tez trzeba stac. paranoja!!!

ja tez mam macbooka pro i Imaca tej firmy i jest git ;) ale dla dziecka polecam tej firmy IPOD TOUCH ;)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Hej,
nie wiecie czy jest czynne już skrzyżowanie koło Stacji Paliw BP? Chodzi mi o przejazd z al. Legionów przez ul. Poznańską do ul. Kraska?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org