Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy można ufać doniesieniom proniemieckiego onet.pl? |
Lady Pank - Du du Jakiś mądry, który życie znał miał powiedzieć, że... że nie z każdej mąki choćbyś chciał zawsze będzie chleb Nie wystarczy orać, ani siać gonić resztką sił Trzeba jeszcze dobry przepis znać, żeby skutek był, skutek był Du-du-dużo, dużo nas I więcej będzie wnet ;) http://www.youtube.com/watch?v=d9eMRefta-g
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy można ufać doniesieniom proniemieckiego onet.pl? |
sprzedaz internetowa... Musisz znalezc produkt. Zamowienie skladasz w hurcie, dostajesz pod drzwi, a jezeli trzeba wyslac na poczcie to na chwile dziecko do wozka i na spacer. Tylko jak powtarzam, sama musisz znalezc produkt, bo tego nikt Tobie nie zdradzi raczej :)
|
|
do 5 sierpnia trzeba było złożyć komplet dokumentów, razem z badaniami
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Proponuje SAMYCH SWOICH z Białegostoku. ZAJEBIŚCI!!!!
|
|
Proszę zgłaszać zespoły , które są cienkie i nie mają obłożenia na wesela. Dobre tu się nie ogłaszają.
|
|
remington dobra sprawa te dobre na dziki: http://www.remington.com/sitecore/content/Remington/product-families/firearms/shotgun-families/pump-action-model-887.aspx ten na jeleni: http://www.remington.com/sitecore/content/Remington/products/firearms/centerfire/model-700/model-700-xcr-ii.aspx a te na obcych, kolorowych co się z kosmosu niby wzięli: http://www.remington.com/sitecore/content/Remington/product-families/firearms/rimfire-families/autoloading-model-597.aspx
|
|
Mam zamiar rodzić w szpitalu w Łomży, nie jestem z tego miasta więc proszę o podpowiedzi co i w jakiej ilości należy zabrać ze sobą dla dzidziusia i dla siebie po porodzie? Co zapewnia szpital, a co należy zabrać ze sobą? Słyszałam, że trzeba też zostawić jskieś rzeczy dla szpitala: pieluchy lub ciuszki, jak to jest?
|
|
Niestety, musisz zabrać prawie wszystko. Szpital zapewnia jedynie wkładki po porodzie. Jeśli nie masz ubranek dla dziecka i koszuli dla siebie, to pożyczą, jednak są to rzeczy w złym stanie, więc lepiej wziąć swoje. A tak w ogóle, jesli masz możliwość rodzenia w innym szpitalu, to zrezygnuj z Łomży. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
siec w domu i czekaj na 3-ciego dzidzusia.
|
|
Nie musisz brać ubranek. Tylko na wyjście - to ci dowiozą, będzie duuuużo czasu do zastanowienia się. Musisz mieć pieluszki i chusteczki mokre. Czapeczkę swoją, ewentualnie kocyk. A reszta to rzeczy dla siebie. Zestaw do jedzenia, toalety, koszulę, kapcie itp. A najlepiej to zadzwon do szpitala i powiedzą Ci wszystko.
|
|
mdli mnie jak czytam takie teksty niech te zespoły jak niemają grania to niech zmienią fach-ja jak szukałem zespołu to pytałem znajomych i obejżałem ich wesela to najlepszy sposób a nie internet
|
|
Mam problem, sąsiedzi mają małego psa, którego non stop trzymają na balkonie, piesek się tam załatwia, właścicielka nie sprząta po nim, pies piszczy. Poza tym synek sąsiadki ( ok 4 lat) ciąga go za uszy itp. Nie widziałam ich nigdy na spacerze. Tak mi żal tego psa, dzwoniłam do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Łomży.ale nikt nie odbiera.Poradźcie gdzie się udać
|
|
to Twoj blad niestety, jezeli podajesz nieprawdziwe dane to chociaz ustal jedne konkretne i ich uzywaj, a unikniesz bledow... A kiedy pisalas do nich? Na odpowiedz przy takich serwisach mozna i czekac miesiac, albo i sie nie doczekac..
|
|
dziwne ze dzisiaj juz tego ogloszenia nie ma poprostu znikło, inne jak byly tak sa tylko tego nie ma... moze ktos sobie zartowal?
|
|
@P.A. "Jak mozna nie znac swojej daty urodzin, bo takowa trzeba wpisac... ..." normalnie ... właściwe dane mam wpisane tylko w jednym oficjalnym koncie, w pozostałych mam wpisane dane fikcyjne, z tym, ze we wszystkich jednakowe, więc nie zapomnę ;)). Niektóre konta mam zakładane tylko przez TORa i tylko przez TORa się na nie loguję nie wysyłając ani nie otrzymując na nie maili z konta oficjalnego i pozostałych kont fikcyjnych. Jakbyś nie wiedział, nazywa się to OCHRONA PRYWATNOśCI :)).
|
|
Witam! A może zdecydujecie się na COMBI .... naprawdę warto i bez reklamy
|
|
witam :) czy wspomniany wcześniej sklep na al. legionów nadal istnieje? czy może powstaly jakies nowe punkty sprzedaży e-p ? pozdrawiam :)
|
|
Witam. Miałem ten sam problem , po sprawdzeniu kilku sklepów polecam dwa sklepy na ul.Legionów. Pierwszy to biały sklepik naprzeciwko 4+(najtaniej), drugi u p.( ksywa) Kurczaka naprzeciwko Stokrotki (największy wybór i dobrze doradzą). Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
ooo to bardzo dobra nowina :) dziękuję za informację :)
|
|
P.A. ma słuszną rację, umowę najmu koniecznie zgłosić do US, nie są to duże pieniądze a masz święty spokój , niby " pokrzywdzony" lokator czy zawistny sąsiad może Ci narobić problemów donosem, US nie odpuści a to z karą i odsetkami ja z wynajmu biorę 500, a płacę miesięczna zaliczkę coś ok. 47,50
|
|
Ok! Jeszcze raz wielkie dzięki
|
|
moze jakies dokladniejsze opinie?
|
|
Witam, Jestem tu nowy i pochodzę z województwa podkarpackiego ale ze względu na to, że forum to jest dosyć popularne postanowiłem wbić się w ten wątek ;) Swoje pytanie kieruję do ludzi którzy aktualnie przebywają na szkółce lub są po jej ukończeniu. Proszę Was o to byście się podzielili wrażeniami, spostrzeżeniami, przestrogami itp itd dotyczącymi szkółki. Dowolność całkowita w w wypowiedzi. Wszystko co ciekawe jest przydatne. Nadmiar wiedzy nie boli a może przygotować psychicznie choć trochę ;) Fajnie byłoby jakby ktoś opisał jak wygląda "normalny" dzień w szkółce, w jakich godzinach trwa nauka a w jakich można mieć trochę czasu dla siebie. Jak wyglądają weekendy tzn czy można pojechać do domu, jeśli tak to w ile weekendów w miesiącu jest taka możliwość. Jak jest na co dzień z wychodzeniem z ośrodka tzn czy uczniowie nie mogą opuszczać terenu czy mogą po zajęciach w czasie wolnym pójść np. do sklepu itp. Wszelkie informacje będą mi przydatne. Czekam na Wasze wypowiedzi i pozdrawiam :)) Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
dziwne ze tego z abc tak krytykuja bo ja wlasnie bylem tam 1 raz w zyciu w zeszlym tygodniu z ojcem .moj ojciec wszedziej najpierw objezdzi gdzie najtaniej.np piwo tylko na nowogrodzkiej -1.50zl ,styropian na ocieplenie domu tez takiej wytargowal niz w firmowym sklepie obok wytworni,niewiem jak jest z cena u tego z abc bo bylismy umowieni na 12 .wchodzimy patrze duza kolejka notariusz wyszedl i skierowal nas na przeciwko (do swojej matuli)ojciec zly bo tamta powoli i dlugo zalatwia,nic czekamy ludzie znowu przychodza,mamuska notariusz wychodzi i sysze jak mowi sekretarkom ze na wczasy sie spieszy -mysle ostro teraz oprocz nas na ta sama godzine jest 4 mlodych ludzi kupno-sprzedaz mieszkania,oczywiscie teraz wiem dlaczego tamtych 1 zalatwil(u nas byla dzialka o kilkutysiecznej wartosci)i tak niezalatwilismy bo sprzedajacy ma odebrac z sadu jakis akt wlasnosci i trzeba czekac do 2 tyg ale co do ceny to watpie czy ci z abc sa drozsi znajac mojego ojca (a kilkakrotnie kozystal z notariusza)
|
|
Anna Romanowska na ul.Kazańskiej, obok Kauflandu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |