Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
atak na religię praojców POlaków |
szepna Ci w nocy do uszka :):) cześc robciu :) Co tam ? jak tam ? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: atak na religię praojców POlaków |
Czy gdzieś w Łomży lub okolicy można wypożyczyć rębak do gałęzi ?
|
|
a stara bida.. hehehehehee nowej brak :) łomannia to gdzie się podziła??? :)
|
|
Passat B5, B6 lub Golf IV z Anglii przekładka- gdzie i ile? Jaki potencjalny całkowity koszt i kogo polecicie.
|
|
apokalipsa.. Pierekaczewnik to tak samo jak blackrose_xxx ( nie wytępisz,, heheheheehheheheheeh
|
|
i kto tu kogo unika???? :(( Kasia
|
|
a ja jestem;-) Dobranoc marudo;-)
|
|
normalnie juz mi sie podoba dziewczyna :)))) jkcek dawaj ja do pioruna :) bedzie wzmocnienie :)
|
|
to co tam ciekawego opoeiesz??? Kasia
|
|
witam, ktos sie orientuje ile teraz trwa rekrutacja w KSP? i kiedy bedzie pierwsza rekrutacja w 2012?
|
|
:D :))))))))))))))))))))))) a do tego lubi siatkowke :) i moze na cole po meczach bedzie z nami chodzic ;) Kasia
|
|
chyba nie tylko wam się tnie,,, to te 4lomza cały czas się zacina...
|
|
Dobry wieczor wszystkim :) Enya dotarłaś tak szybko ? ;) Hrebenna czy Dorohusk okupujesz?;) Robcio hejka :) Kasia
|
|
bo to 4 lomza :D robciu heja heja a nic nuda jak zwykle przeglądam allegro i cudeńko znalazłam hihi ;)) Omania witaj :)
|
|
A ja jutro jade do Pana na Ogrodową, ciekawe jak bedzie:)
|
|
hejka wam ludziska :)sun co znalazłaś? wszystkim zawieche robi 4 lomza :(
|
|
ale to prawda, co ktoś tu napisał, ja nie wiedziałem, czy to pszczółka, czy osa, a że tego wiatrak nie posiekał, to też zastanawiające, muszą byś bardzo wysportowane:)
|
|
heja meg......:) ja już spać bo rano wstać hihihihihihiiiiiiii :) dobranoc wam wszystkim..:) sun jutro o tym pogamy ok??? bużka wam....:) Kasia
|
|
robciu oki ;) dobrej nocy fresz aaaa taką zabawkę dla dorosłych haha ;PP co tam? megan siemka
|
|
Robcio dobrej nocki życze... Sun, freszka hejka :) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to fakt:) nawet najlepszym kobietom ciężko gra sie nawet z przeciętnymi facetami:) jednak siła jest siłą, skoczność skocznościa itp...:) ale jak mam już Ciebie komuś polecać to trzeba by było Ciebie najpierw sprawdzić hehe:P tylko bez podtekstów:)
|
|
siwy siwy pawel z navary ma urode c.w.e.l.a. na ryju ma s.t.o.l.e.c. nie zdazyl sie umyc po pobycie w czerwonym borze jak wyszedl do mnie:to byla przygoda a policjanci do mnie:przygoda tak mowil? on jest c.w.e.l
|
|
"Zdarza się, że osy jedzą sfermentowane owoce – stają się wówczas bardzo agresywne. Najczęściej jednak nieprowokowane nie atakują. Panuje opinia, że jaskrawy kolor lub słodki zapach może sprowokować je do ataku" Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
sebastian w aucie masz palkę z u.k.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |