środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wesoł echłopaki z Samoobrony

No troche w mniejsze ilości to napisałeś to latwo sie czyta.

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wesoł echłopaki z Samoobrony

To kiedys tez na wszystko nie bylo pieniedzy.

Życze wszystkim Zdrowia, szczescia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stolu bogatego, mokrego dyngusa, smacznegojajka i niech te swieta beda jak bajka .

Ja wole DJ' Andre

stach

A ja wolę jak ptysiu się nie odzywa...

ptysiu do kurwy nędzy zamknij się w końcu!!!

Drodzy Forumowicze i Ty Adminie!

Z okazji Świąt WielkiejNocy życzę Wam: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przajaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego. A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń!

Z Pozdrowieniami Świątecznymi.

ZACZELISMY OD ZWYCIESTWA 2:1 NAD MLEKOVITA. JEST DOBRZE BO ZMIERZAMY DO II LIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE I POZDRO DLA CHLOPAKOW!!!!!!!!!!!!!!1

he he Mad - dobrze prawisz :)
ale co z tego, przeca bieda wszędzie, rozwarstwienie. Głupi mają mniej od mądrych, ot jakie to niesprawiedliwe.
Pozdro

PS. jeszcze Zbychu tego nie czytał.... zaraz Wam tu pokaże ;)

http://tadeusz.binek.pl/6_04.htm

Gospodarka Polski i sposoby jej naprawy.

Proszę przeczytać ten artykuł i każdy znajdzie w nim swoje racje, bez zbędnego popisywania się uczonymi słowami, które znane są wytrawnemu ekonomiście i tak nie wnoszą nic nowego do dyskusji, bo na forum nie każdy z forumowiczów jest ekonomistą . Tacy ekonomiści którzy bazowali na sprawdzonych narzędziach i syntetycznych współczynnikach ,a nie na swojej wiedzy i praktyce doprowadzili kraj do takiego stanu jaki jest. Poczytaj trochę w internecie badania UNICEF wynika czarno na białym, że w Polsce jest duża przepaść społeczna między bogatym a biednym, gdy wypada 300 biedaków na jednego bogatego, czy zgadza się z Twoim syntetycznym współczynnikiem.

Artykuł jest napisany w formie wypracowania szkolnego w sposób przystępny i zrozumiały.

Pozdrowienia Swiąteczne.

Zbych

Wielkie CHWDP psy zawsze wszystko popsóją !!

Ja wole dj'Mrs jak zamyka morde.

ADALL

BRAWO ŁKS !!!!!!!! I BRAWO POLSKA !!!!!!!!

Tak pozyczke niekażdy ci udzieli a jak juz dostaniesz to pozyczke to narasta procent.

Drogi Macku no to mnie zasrzeliłes. LEPPER wybawca!!! Z ta teoria nawet nie da sie polemizowac. Mam nadzieje , ze to była pewna forma przekory.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org