Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesoł echłopaki z Samoobrony |
No troche w mniejsze ilości to napisałeś to latwo sie czyta. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesoł echłopaki z Samoobrony |
To kiedys tez na wszystko nie bylo pieniedzy.
|
|
Życze wszystkim Zdrowia, szczescia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stolu bogatego, mokrego dyngusa, smacznegojajka i niech te swieta beda jak bajka .
|
|
Ja wole DJ' Andre stach
|
|
A ja wolę jak ptysiu się nie odzywa...
|
|
ptysiu do kurwy nędzy zamknij się w końcu!!!
|
|
Drodzy Forumowicze i Ty Adminie! Z okazji Świąt WielkiejNocy życzę Wam: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przajaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego. A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Z Pozdrowieniami Świątecznymi.
|
|
ZACZELISMY OD ZWYCIESTWA 2:1 NAD MLEKOVITA. JEST DOBRZE BO ZMIERZAMY DO II LIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE I POZDRO DLA CHLOPAKOW!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
he he Mad - dobrze prawisz :) ale co z tego, przeca bieda wszędzie, rozwarstwienie. Głupi mają mniej od mądrych, ot jakie to niesprawiedliwe. Pozdro PS. jeszcze Zbychu tego nie czytał.... zaraz Wam tu pokaże ;)
|
|
http://tadeusz.binek.pl/6_04.htm Gospodarka Polski i sposoby jej naprawy. Proszę przeczytać ten artykuł i każdy znajdzie w nim swoje racje, bez zbędnego popisywania się uczonymi słowami, które znane są wytrawnemu ekonomiście i tak nie wnoszą nic nowego do dyskusji, bo na forum nie każdy z forumowiczów jest ekonomistą . Tacy ekonomiści którzy bazowali na sprawdzonych narzędziach i syntetycznych współczynnikach ,a nie na swojej wiedzy i praktyce doprowadzili kraj do takiego stanu jaki jest. Poczytaj trochę w internecie badania UNICEF wynika czarno na białym, że w Polsce jest duża przepaść społeczna między bogatym a biednym, gdy wypada 300 biedaków na jednego bogatego, czy zgadza się z Twoim syntetycznym współczynnikiem. Artykuł jest napisany w formie wypracowania szkolnego w sposób przystępny i zrozumiały. Pozdrowienia Swiąteczne. Zbych
|
|
Wielkie CHWDP psy zawsze wszystko popsóją !!
|
|
Ja wole dj'Mrs jak zamyka morde. ADALL
|
|
BRAWO ŁKS !!!!!!!! I BRAWO POLSKA !!!!!!!!
|
|
Tak pozyczke niekażdy ci udzieli a jak juz dostaniesz to pozyczke to narasta procent.
|
|
Drogi Macku no to mnie zasrzeliłes. LEPPER wybawca!!! Z ta teoria nawet nie da sie polemizowac. Mam nadzieje , ze to była pewna forma przekory. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |