czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ROSYJSKI MILIARDER KUPIŁ LOŻĘ NA NARODOWYM

domyśl się sam

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ROSYJSKI MILIARDER KUPIŁ LOŻĘ NA NARODOWYM

wpisz w google bedzie taniej

DiDi

Pewnie i tak ;-) zawsze ktoś się znajdzie co chce utrudnić i na przekór ludziom zrobić .

z tym wkładem to bym tak nie przesadzał w bateriach do laptopów(nie wszystkich) trzeba resetować elektronikę wiec czasami nowe ogniwa bedą tak samo działały jak stare,więc nie wiem czy warto ryzykować regeneracje takiej baterii i chyba piszesz o sklepie na 3-go maja a nie na 1-go

tam z boku telefonu masz taki pstryczek i się zgłaśnia:) a tak poważnie to sam miałem i sprzedałem go faktycznie cichy i zasięg gubił ale przez słuchaw napierdalał ostro

widzisz i 2 bledy -1-maja a chipy masz w aku z tzw pamiecia-nie stosowane od mniej wiecej 3 lat

tak na pewno na przekór. a jak ludzie przyjeżdzali i zostawiali tony śmieci i innych odpadków z mc donalda to było dobrze? ciekawe co byscie zrobili jak byście byli wlaścicielem tego terenu. byście co tydzień chodzili grzecznie z workiem na śmieci i sprzątali? byłaby kultura była by i góra.

No właśnie Jak jest samica to po co go pozbawiłaś narzędzi, co na to Twój narzeczony nie boji się zasnąć przy tobie.???

Pozdrawiam
Glos Rozsadku

ok.. dzieki

Chodzi o przekroje fundamentow, przyziemia, parteru, I pietra poddasza, wszystkie wymiary zmiejszone do pewnej skali i do tego przekroj poprzeczny całego budynku, wraz z rzutami kazdej sciany zewnetrznej. Interesujesz sie czyms takim?

Ostatnio wszedłem na forum i zobaczyłem baner " Wypożyczalnia Quadów" niestety kontakt to tylko telefon komórkowy. Jest jakaś strona www ? A może ktoś wie więcej na ten temat. Chodzi o ceny itp. Dzieki za pomoc.

POlecam ośrodek "Patenia" ok 7km za Augustowem, jezdze tam od paru lat i nigdy nie mozna sie tam nudzic :D Dzieje sie wszystko :)

do karol-89 nio jak byś mógł zapytać o testy sprawnościowe i lekarzy bo mam sprawnościowe we wtorek nio i w jakim mieście on to wszystko miał ok będę wdzięczny a tak na marginesie to do sw nie ma żadnego forum żeby pogadać

DiDi

do karol-89 nio jak byś mógł zapytać o testy sprawnościowe i lekarzy bo mam sprawnościowe we wtorek nio i w jakim mieście on to wszystko miał ok będę wdzięczny a tak na marginesie to do sw nie ma żadnego forum żeby pogadać

odezwij sie na maila
rakowski_t@wp.pl

Będzie latane …

rogal, niamarów na tego gościa nie znalazłem. a co do Fran1989: JA JUŻ TWO I TSF MIAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rogal, namiarów nie znalazłem do tego gościa ale on się w Gdańsku starał. Fran, do testów (TWO i TSF) się nie przyłoże ponieważ JUŻ JE MIAŁEM!! ale MS jeszcze nie!

ds,
A ile kosztuje minuta za połączenie? :)))))

witam przygotowuje się do testów sprawnościowych może ktoś powiedzieć jak najlepiej przygotować się do niego jakie ćwiczenia itp

pozdrawiam

jest takie miejsce, za mostkiem w lewo, w las, jakieś 8 km leśną i polną drogą, cisza, spokój, ptaki, żadnych sklepów i niedzielnych turystów, trochę szkoda zawieszenia ale warto

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org