Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ROSYJSKI MILIARDER KUPIŁ LOŻĘ NA NARODOWYM |
domyśl się sam DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ROSYJSKI MILIARDER KUPIŁ LOŻĘ NA NARODOWYM |
wpisz w google bedzie taniej DiDi
|
|
Pewnie i tak ;-) zawsze ktoś się znajdzie co chce utrudnić i na przekór ludziom zrobić .
|
|
z tym wkładem to bym tak nie przesadzał w bateriach do laptopów(nie wszystkich) trzeba resetować elektronikę wiec czasami nowe ogniwa bedą tak samo działały jak stare,więc nie wiem czy warto ryzykować regeneracje takiej baterii i chyba piszesz o sklepie na 3-go maja a nie na 1-go
|
|
tam z boku telefonu masz taki pstryczek i się zgłaśnia:) a tak poważnie to sam miałem i sprzedałem go faktycznie cichy i zasięg gubił ale przez słuchaw napierdalał ostro
|
|
widzisz i 2 bledy -1-maja a chipy masz w aku z tzw pamiecia-nie stosowane od mniej wiecej 3 lat
|
|
tak na pewno na przekór. a jak ludzie przyjeżdzali i zostawiali tony śmieci i innych odpadków z mc donalda to było dobrze? ciekawe co byscie zrobili jak byście byli wlaścicielem tego terenu. byście co tydzień chodzili grzecznie z workiem na śmieci i sprzątali? byłaby kultura była by i góra.
|
|
No właśnie Jak jest samica to po co go pozbawiłaś narzędzi, co na to Twój narzeczony nie boji się zasnąć przy tobie.??? Pozdrawiam Glos Rozsadku
|
|
ok.. dzieki
|
|
Chodzi o przekroje fundamentow, przyziemia, parteru, I pietra poddasza, wszystkie wymiary zmiejszone do pewnej skali i do tego przekroj poprzeczny całego budynku, wraz z rzutami kazdej sciany zewnetrznej. Interesujesz sie czyms takim?
|
|
Ostatnio wszedłem na forum i zobaczyłem baner " Wypożyczalnia Quadów" niestety kontakt to tylko telefon komórkowy. Jest jakaś strona www ? A może ktoś wie więcej na ten temat. Chodzi o ceny itp. Dzieki za pomoc.
|
|
POlecam ośrodek "Patenia" ok 7km za Augustowem, jezdze tam od paru lat i nigdy nie mozna sie tam nudzic :D Dzieje sie wszystko :)
|
|
do karol-89 nio jak byś mógł zapytać o testy sprawnościowe i lekarzy bo mam sprawnościowe we wtorek nio i w jakim mieście on to wszystko miał ok będę wdzięczny a tak na marginesie to do sw nie ma żadnego forum żeby pogadać DiDi
|
|
do karol-89 nio jak byś mógł zapytać o testy sprawnościowe i lekarzy bo mam sprawnościowe we wtorek nio i w jakim mieście on to wszystko miał ok będę wdzięczny a tak na marginesie to do sw nie ma żadnego forum żeby pogadać
|
|
do karol-89 nio jak byś mógł zapytać o testy sprawnościowe i lekarzy bo mam sprawnościowe we wtorek nio i w jakim mieście on to wszystko miał ok będę wdzięczny a tak na marginesie to do sw nie ma żadnego forum żeby pogadać
|
|
|
rogal, niamarów na tego gościa nie znalazłem. a co do Fran1989: JA JUŻ TWO I TSF MIAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Rogal, namiarów nie znalazłem do tego gościa ale on się w Gdańsku starał. Fran, do testów (TWO i TSF) się nie przyłoże ponieważ JUŻ JE MIAŁEM!! ale MS jeszcze nie!
|
|
ds, A ile kosztuje minuta za połączenie? :)))))
|
|
witam przygotowuje się do testów sprawnościowych może ktoś powiedzieć jak najlepiej przygotować się do niego jakie ćwiczenia itp pozdrawiam
|
|
jest takie miejsce, za mostkiem w lewo, w las, jakieś 8 km leśną i polną drogą, cisza, spokój, ptaki, żadnych sklepów i niedzielnych turystów, trochę szkoda zawieszenia ale warto „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |