wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Imprezy dla obcokrajowców z budżetu województwa

tylko żuberek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Imprezy dla obcokrajowców z budżetu województwa

tak jak wyzej dobry elektryk na sosnowej

Ciechan pszeniczne lub miodowe polecam ;)

jest tu ktoś z lubelskiego?pozdro dla wszystkich.....

Nie wiem czy jesteś w temacie ale dla PRODUCENTA opona 3 letnia jest NEW !!!

a chciał byś wozić swoje małe dziecko na 3 lub 5 letnich oponach ?? bo mi sie wydaje ze nie które marki po 3 latach to juz flet wiec co opony na jeden sezon i do kosza bo DOT z 07 ?? opona 2 letnia która jest założona na kole i jest użytkowana to całkiem coś innego niż opona która leży 2 lata składowana jedna na drugiej w słupku a tak po za tym to opony z 07 w wiekszosci ceniacych sie firm to opony z wyprzedaży oddawane po kosztach.

przez takie zachowanie w stosunku do ludzi nie będą się rozwijać, im więcej chamstwa i cwaniactwa tym mniej naiwnych.

popieram adulek brud,zimno oraz ciemno a więc warunki jak najbardziej "odpowiednie" żeby wybrać się z maleństwem na zabawę. nie wspomne już o toalecie z której dzieci czasem muszą skorzystać.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

kolega ale będe mieszkac w mieście a za to się płaci. A i rejestracje bedę mieć BL

Autor: radimp (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 31-03-09 20:11
"a chciał byś wozić swoje małe dziecko na 3 lub 5 letnich oponach ?? "

To chcesz powiedzieć, że jeździsz tylko 3 lata na oponach a potem mimo niskiego zużycia kupujesz nowe bo już te są stare? Bzdura. Ja w ubiegłym roku kupiłem opony z 2006 roku i nie zamierzam ich zmieniać, bo mają już 3 lata i pewnie ze 2 lata jeszcze na nich będę śmigał. Co do kultury obsługi to zgadzam się, że poza fachowością potrzeba trochę wyrozumiałości dla klienta i tam jej brakuje.

zapominacie panowie ze gmina to nie tylko Piątnica ale także sołectwa
Jak to wszystko wygląda można zobaczyc wybierając się np na rodzinną przejążdzkę proponuje kierunek na Krzewo po drodze w Kalinowie siedziba naszego włodarza warto obejrzec posiadłośc i otaczjący teren
Jadąc droga powiatową można podziwiac przepiękne nadnarwiańskie widoki Szkoda że droga wybudowana za biednej komuny jest utrzymana w tak w tak opłakanym stanie a nasi włodarze nie potrafią wyegzekfować
przynajmiej naprawy dziur , usunięcia zwałów zalegającej ziemi dopiero wycinane sa przydrożne krzaki We wsiach zero chodników Troche lepiej
wygląda np kierunek Czarnocin ale Olszyny sodoma i gomora itp
W porównaniu z np Małym płockiem wygląda to fatalnie Czy można temu zaradzić czy będziemy czekać do wyborczego bla bla bla bla

Przede wszystkim chodzi mi o to ze jezeli kupujesz nowe opony to maja byc nowe a nie sprzedawca celowo ukrywa wiek opony, proste ze producenci probuja sie pozbyc starych opon ktore zalegaja w magazynie i taki nieuczciwy sprzedawca probuje je wcisnac po aktualnej cenie tych opon ale czemu mam placic za 2 letnie opony jak za nowe, zreszto tak jak napisal
radimp (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 31-03-09 20:11
a tak po za tym to opony z 07 w wiekszosci ceniacych sie firm to opony z wyprzedaży oddawane po kosztach.

do dlaczego_nie jezeli kupujesz opone to oczekujesz ze jest nowa i po 3 latach nie bedzie miala 5 lat tylko 3 co wiaze sie z jej wlasciwosciami

a ciezko otworzyc maske i zerknac na naklejke akumulatora wyraznie bedzie napisane ile ma Ah dziel na 10 i bedziesz wiedzial jaki kupic

Kiedyś już był ten temat na naszym forum i ktoś wrzucił ten link.

http://www.opony.com.pl/opinie_ekspertow/opinie_ekspertow.asp?idPytanie=6&show=opinie

no ciezko.. pod blokiem mi sie niechce paradowac bo sie w okna zasiadaja ale podjade gdzies i zerkne :) a moze byc mniejszy prostownik niz trzeba nie?

Rudy to prawda żadnej rewolucji nie będzie, ale jak będziemy mówić to zawsze kogoś to ruszy.Może ten nieudacznik LOLA w końcu weźmie się za robotę bo tak naprawdę to za darmo pieniądze bierze i nic nie robi dla mieszkańców Piątnicy i gminy Piątnica. Tylko mu po głowie chodzi jak do
Łomży się przyłączyć. Bo sam nie ma na nic pomysłu. Łomża mu też manny z nieba nie da. Bo oni też umieją pieniądze liczy w przeciwieństwie do LOLI.

do dlaczego_nie: już wyżej pisałem iż opona składowana 2 lata a opona eksploatowana 2 lata to całkiem coś innego poczytaj sobie ale nie artykuły sponsorowane i wypowiedzi ekspertów z wielkich koncernów i sieci dilerów a bardziej opinie użytkowników indywidualnych oraz ze źródeł nie zależnych.

To by mozna wywnioskowac z Twego postu, ze Lola jest pracownikiem lub urzednikiem Gminy,,,
Zaczynam kumac postawe Loli , opluc, opluc i przedac do Łomzy za ,,Fry", stad ta agresja,,, panimaju,,,

19 Kwietnia w hali im. Hala im. Olimpijczyków Polskich -przy szkole nr 9 ( ks anny) odbedzie sie final wojewodzki w siatkowce mezczyzn.
Łomże bedzie reprezentowac zespol ktory zdobyl 1 miejsce w lidze TKKF- Oknoplast.
Zapraszam.

http://prostozlomzy.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=66&Itemid=179

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org