Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Imprezy dla obcokrajowców z budżetu województwa |
tylko żuberek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Imprezy dla obcokrajowców z budżetu województwa |
tak jak wyzej dobry elektryk na sosnowej
|
|
Ciechan pszeniczne lub miodowe polecam ;)
|
|
jest tu ktoś z lubelskiego?pozdro dla wszystkich.....
|
|
Nie wiem czy jesteś w temacie ale dla PRODUCENTA opona 3 letnia jest NEW !!!
|
|
a chciał byś wozić swoje małe dziecko na 3 lub 5 letnich oponach ?? bo mi sie wydaje ze nie które marki po 3 latach to juz flet wiec co opony na jeden sezon i do kosza bo DOT z 07 ?? opona 2 letnia która jest założona na kole i jest użytkowana to całkiem coś innego niż opona która leży 2 lata składowana jedna na drugiej w słupku a tak po za tym to opony z 07 w wiekszosci ceniacych sie firm to opony z wyprzedaży oddawane po kosztach.
|
|
przez takie zachowanie w stosunku do ludzi nie będą się rozwijać, im więcej chamstwa i cwaniactwa tym mniej naiwnych.
|
|
popieram adulek brud,zimno oraz ciemno a więc warunki jak najbardziej "odpowiednie" żeby wybrać się z maleństwem na zabawę. nie wspomne już o toalecie z której dzieci czasem muszą skorzystać. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kolega ale będe mieszkac w mieście a za to się płaci. A i rejestracje bedę mieć BL
|
|
Autor: radimp (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 31-03-09 20:11 "a chciał byś wozić swoje małe dziecko na 3 lub 5 letnich oponach ?? " To chcesz powiedzieć, że jeździsz tylko 3 lata na oponach a potem mimo niskiego zużycia kupujesz nowe bo już te są stare? Bzdura. Ja w ubiegłym roku kupiłem opony z 2006 roku i nie zamierzam ich zmieniać, bo mają już 3 lata i pewnie ze 2 lata jeszcze na nich będę śmigał. Co do kultury obsługi to zgadzam się, że poza fachowością potrzeba trochę wyrozumiałości dla klienta i tam jej brakuje.
|
|
zapominacie panowie ze gmina to nie tylko Piątnica ale także sołectwa Jak to wszystko wygląda można zobaczyc wybierając się np na rodzinną przejążdzkę proponuje kierunek na Krzewo po drodze w Kalinowie siedziba naszego włodarza warto obejrzec posiadłośc i otaczjący teren Jadąc droga powiatową można podziwiac przepiękne nadnarwiańskie widoki Szkoda że droga wybudowana za biednej komuny jest utrzymana w tak w tak opłakanym stanie a nasi włodarze nie potrafią wyegzekfować przynajmiej naprawy dziur , usunięcia zwałów zalegającej ziemi dopiero wycinane sa przydrożne krzaki We wsiach zero chodników Troche lepiej wygląda np kierunek Czarnocin ale Olszyny sodoma i gomora itp W porównaniu z np Małym płockiem wygląda to fatalnie Czy można temu zaradzić czy będziemy czekać do wyborczego bla bla bla bla
|
|
Przede wszystkim chodzi mi o to ze jezeli kupujesz nowe opony to maja byc nowe a nie sprzedawca celowo ukrywa wiek opony, proste ze producenci probuja sie pozbyc starych opon ktore zalegaja w magazynie i taki nieuczciwy sprzedawca probuje je wcisnac po aktualnej cenie tych opon ale czemu mam placic za 2 letnie opony jak za nowe, zreszto tak jak napisal radimp (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 31-03-09 20:11 a tak po za tym to opony z 07 w wiekszosci ceniacych sie firm to opony z wyprzedaży oddawane po kosztach. do dlaczego_nie jezeli kupujesz opone to oczekujesz ze jest nowa i po 3 latach nie bedzie miala 5 lat tylko 3 co wiaze sie z jej wlasciwosciami
|
|
a ciezko otworzyc maske i zerknac na naklejke akumulatora wyraznie bedzie napisane ile ma Ah dziel na 10 i bedziesz wiedzial jaki kupic
|
|
Kiedyś już był ten temat na naszym forum i ktoś wrzucił ten link. http://www.opony.com.pl/opinie_ekspertow/opinie_ekspertow.asp?idPytanie=6&show=opinie
|
|
no ciezko.. pod blokiem mi sie niechce paradowac bo sie w okna zasiadaja ale podjade gdzies i zerkne :) a moze byc mniejszy prostownik niz trzeba nie?
|
|
Rudy to prawda żadnej rewolucji nie będzie, ale jak będziemy mówić to zawsze kogoś to ruszy.Może ten nieudacznik LOLA w końcu weźmie się za robotę bo tak naprawdę to za darmo pieniądze bierze i nic nie robi dla mieszkańców Piątnicy i gminy Piątnica. Tylko mu po głowie chodzi jak do Łomży się przyłączyć. Bo sam nie ma na nic pomysłu. Łomża mu też manny z nieba nie da. Bo oni też umieją pieniądze liczy w przeciwieństwie do LOLI.
|
|
do dlaczego_nie: już wyżej pisałem iż opona składowana 2 lata a opona eksploatowana 2 lata to całkiem coś innego poczytaj sobie ale nie artykuły sponsorowane i wypowiedzi ekspertów z wielkich koncernów i sieci dilerów a bardziej opinie użytkowników indywidualnych oraz ze źródeł nie zależnych.
|
|
To by mozna wywnioskowac z Twego postu, ze Lola jest pracownikiem lub urzednikiem Gminy,,, Zaczynam kumac postawe Loli , opluc, opluc i przedac do Łomzy za ,,Fry", stad ta agresja,,, panimaju,,,
|
|
19 Kwietnia w hali im. Hala im. Olimpijczyków Polskich -przy szkole nr 9 ( ks anny) odbedzie sie final wojewodzki w siatkowce mezczyzn. Łomże bedzie reprezentowac zespol ktory zdobyl 1 miejsce w lidze TKKF- Oknoplast. Zapraszam. http://prostozlomzy.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=66&Itemid=179
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |