Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzięki Rządowi PO poprawiło się bezpieczeństwo na drogach. Oby nigdy więcej PiS! |
Jak się prezio i urzędasy z tzw. UM nie wezmą się do roboty i nie zaczną budować miasta, promować go w Polsce, to kuźwa będą tylko takie niusy szły w świat jak ten o "sztucznych wackach", rozbieranych dziewczynach itp. A tu się marzy taki nius "Prezydent Miasta Łomży niepomny na ustalenia i Ustawy, w celu rozwoju gospodarczego miasta, zmobilizował lokalne samorządy lokalne, powiatowe i wojewódzkie, a także podmioty gospodarcze, doprowadził do sfinalizowania budowy zelektryfikowanej linii kolejowej do Łomży. W dniu 23....... linię poświęcił Ordynariusz Diecezji .............." Ale prezio woli takie niusy jak cytowane wyżej. Aha, jak prezio Brzeziński trzyma się kwestii, że na terenie Łomży jest 3 km linii kolejowej, no to niech przez te 3 km dowozi i węgiel ze Śląska. Już to widzę jak MBS na barana worki z węglem nosi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzięki Rządowi PO poprawiło się bezpieczeństwo na drogach. Oby nigdy więcej PiS! |
O jejku. Coż za lojalność. Chyba zaraz się rozpłaczę hehe. Ależ ty przezabawny jesteś. Najlepiej to idż i wyliz mu dupę hehe.
|
|
Re: Dzięki Rządowi PO poprawiło się bezpieczeństwo na drogach. Oby nigdy więcej PiS! |
witam. mam pytanie w sprawie komisji lekarskiej a w szczególności interesuje mnie stomatolog ,jestem w trakcie leczenia zębów i czy stając na komisję muszę mieć zdrowe zęby czy mogę być w trakcie leczenia? z góry dzięki za odpowiedz.
|
|
a myśli ktoś o wyjeździe do Białego ? bo chyba też mają akurat rozpoczęcie tam może być trochę ciekawiej ;)
|
|
w Łomży ciężko będzie raczej... tu masz dobrą firmę ale niestety i drogą.. http://www.owiewki.pl/ szukaj na allegro ewentualnie w usa na ebayu komplet chińszczyzny można se zakupić w całkiem przystępnych cenach ewentualnie już po ściągnięciu do polski z allegro na przykład coś takiego http://www.allegro.pl/item566924776_suzuki_gsxr1000_zolty_czar_k7_k8_komplet_owiewek.html VERGISS MICH
|
|
w Rutkach koles sie bawil w te klocki ale czy nadal to robi, nie wiem.........
|
|
zgadzam sie z toba JA jak Ja tylko ja akurat jeszcze zacząłem starty w rajdach przeprawowych i juz mam opłacony raj na ten termin
|
|
Linux.
|
|
It's not my problem. Still smiles :) Jarek
|
|
basen w sp10 nie bedzie odbiegał poziomem od basenu w zambrowie.... a na dzien dzisiejszy planowane otwarcie- 5 października 2009... W wakacje mają testować basen- a we wrzesniu ma juz byc otwarty...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |