wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzięki Rządowi PO poprawiło się bezpieczeństwo na drogach. Oby nigdy więcej PiS!

Jak się prezio i urzędasy z tzw. UM nie wezmą się do roboty i nie zaczną budować miasta, promować go w Polsce, to kuźwa będą tylko takie niusy szły w świat jak ten o "sztucznych wackach", rozbieranych dziewczynach itp.
A tu się marzy taki nius "Prezydent Miasta Łomży niepomny na ustalenia i Ustawy, w celu rozwoju gospodarczego miasta, zmobilizował lokalne samorządy lokalne, powiatowe i wojewódzkie, a także podmioty gospodarcze, doprowadził do sfinalizowania budowy zelektryfikowanej linii kolejowej do Łomży. W dniu 23....... linię poświęcił Ordynariusz Diecezji .............." Ale prezio woli takie niusy jak cytowane wyżej.
Aha, jak prezio Brzeziński trzyma się kwestii, że na terenie Łomży jest 3 km linii kolejowej, no to niech przez te 3 km dowozi i węgiel ze Śląska. Już to widzę jak MBS na barana worki z węglem nosi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzięki Rządowi PO poprawiło się bezpieczeństwo na drogach. Oby nigdy więcej PiS!

O jejku. Coż za lojalność. Chyba zaraz się rozpłaczę hehe. Ależ ty przezabawny jesteś. Najlepiej to idż i wyliz mu dupę hehe.

Re: Dzięki Rządowi PO poprawiło się bezpieczeństwo na drogach. Oby nigdy więcej PiS!

witam. mam pytanie w sprawie komisji lekarskiej a w szczególności interesuje mnie stomatolog ,jestem w trakcie leczenia zębów i czy stając na komisję muszę mieć zdrowe zęby czy mogę być w trakcie leczenia? z góry dzięki za odpowiedz.

a myśli ktoś o wyjeździe do Białego ? bo chyba też mają akurat rozpoczęcie tam może być trochę ciekawiej ;)

w Łomży ciężko będzie raczej... tu masz dobrą firmę ale niestety i drogą..
http://www.owiewki.pl/ szukaj na allegro ewentualnie w usa na ebayu komplet chińszczyzny można se zakupić w całkiem przystępnych cenach

ewentualnie już po ściągnięciu do polski z allegro na przykład coś takiego
http://www.allegro.pl/item566924776_suzuki_gsxr1000_zolty_czar_k7_k8_komplet_owiewek.html

VERGISS MICH

w Rutkach koles sie bawil w te klocki ale czy nadal to robi, nie wiem.........

zgadzam sie z toba JA jak Ja tylko ja akurat jeszcze zacząłem starty w rajdach przeprawowych i juz mam opłacony raj na ten termin

Linux.

It's not my problem. Still smiles :)

Jarek

basen w sp10 nie bedzie odbiegał poziomem od basenu w zambrowie....

a na dzien dzisiejszy planowane otwarcie- 5 października 2009...

W wakacje mają testować basen- a we wrzesniu ma juz byc otwarty...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org